Cum se topește ciocolata în cuptorul cu microunde

Cum se topește ciocolata în cuptorul cu microunde

Puneți dropsurile / chipsurile / fulgii de ciocolată într-un castron special pentru microunde.

Plasați vasul în cuptorul cu microunde și topiți picăturile la 800-1000 W.

Îndepărtați castronul la fiecare 15-20 secunde și amestecați bine pentru a vă asigura că temperatura este distribuită uniform, prevenind astfel arderea ciocolatei.

Repetați procedura până când ciocolata este aproape integral topită. Unele bucăți de ciocolată ar trebui să rămână încă vizibile în castron.

Luați castronul din cuptor și amestecați până la topirea completă a ciocolatei.

Ciocolata lichidă ar trebui să fie ușor îngroșată. În acest moment ciocolata este temperată și gata de folosit!

Atenție: dacă ciocolata s-a îngroșat până la consistența unei creme înseamnă că aceasta s-a ars. Ciocolata arsă nu are nici un miros specific de ars, vă puteți da seama doar după consistență.

Recomandare importantă pentru fântânile de ciocolată: Nu topiți ciocolata direct în fântâna de ciocolată! Vă recomand topirea separat la microunde sau pe baie de abur.

 

Deliciu de Ciocolată a fost înfințat în 2008 și din 2009 este primul magazin care a avut cea mai mare și diversificată gamă de ciocolată veritabilă pentru fântâni, torturi și prăjituri. Și în prezent oferim cea mai mare și diversificată gamă de ciocolată și decorațiuni din ciocolată de la branduri premium utilizate în locații certificate cu stele Michelin până la cele mai apreciate și iubite branduri.

Te invit să răsfoiești oferta noastră de ciocolată și să alegi de pe DeliciuDeCiocolata.ro/Ciocolata cel mai potrivit sortiment pentru tine!

#FiiChefAcasa

Tutorial Video Callebaut: Cum se temperează ciocolata în cuptorul cu microunde

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!