Sfaturi si trucuri pentru cele mai reusite deserturi

Cum sa alegi Ciocolata pentru Fantana la evenimentul tau?
Cum sa alegi Ciocolata pentru Fantana la evenimentul tau?
Te gandesti sa adaugi un strop de extravaganta evenimentului tau si sa oferi o experienta culinara memorabila invitatilor? Adauga o fantana de ciocolata opulenta! Si serveste invitatilor cea mai buna ciocolata! Cand vorbim de ciocolata de fantana si atunci cand te gandesti sa introduci o fantana de ciocolata la evenimentul tau, sunt totusi multe detalii de luat in seama. Haide sa raspundem la unele dintre cele mai comune intrebari. Ce tip de ciocolata... Citeste mai mult
Glazura gata de utilizare - solutia rapida pentru decorarea torturilor tale
Glazura gata de utilizare - solutia rapida pentru decorarea torturilor tale
Cauti o solutie rapida si usoara pentru a glazura deserturile tale preferate? Cu cat suntem mai ocupati, iar timpul nostru liber este din ce in ce mai limitat, cu atat cautam solutii rapide si usoare pentru a ne bucura de gusturile si deserturile preferate. Glazurile de tort gata preparate sunt o optiune excelenta pentru a economisi timp si energie in bucatarie, iar glazura de ciocolata este un ingredient absolut necesar pentru orice iubitor de dulciuri.... Citeste mai mult
Faina de migdale - un ingredient sanatos si versatil in bucataria ta
Faina de migdale - un ingredient sanatos si versatil in bucataria ta
Faina de migdale - un ingredient sanatos si versatil in bucataria ta Faina de migdale este un ingredient benefic si hranitor, cunoscut pentru textura sa fina si aroma delicata . Aceasta este bogata in grasimi sanatoase, proteine, fibre, vitamine si minerale, fiind astfel o alternativa mai sanatoasa la faina alba sau la alte tipuri de faina rafinata. In acest articol, vom explora beneficiile fainii de migdale, cum poate fi utilizata si cum o puteti... Citeste mai mult
Cum alegem cea mai buna ciocolata pentru Fantana de Ciocolata?
Cum alegem cea mai buna ciocolata pentru Fantana de Ciocolata?
Ce este Fantana de Ciocolata? Ce tipuri de ciocolata de fantana sunt recomandate? In acest articol vom discuta despre ce fel de ciocolata se potriveste cel mai bine pentru fantana, cum puteti sa alegeti ciocolata potrivita si cum sa pregatiti preparatele. Savurati aceasta experienta delicioasa in timp ce alegeti ciocolata perfecta pentru a va bucura de avantajele unei fantani de ciocolata in cadrul oricarui eveniment! Ce este ciocolata? Ciocolata... Citeste mai mult
Primii pași către macarons perfecți
Primii pași către macarons perfecți
E greu sau ușor să faci macarons? Dacă e să fim sinceri, nu-i chiar simplu să faci macarons. Altfel, ar face toată lumea. De fapt, știi când devine simplu? Atunci când înțelegi tot procesul. Când înțelegi fiecare pas și îl pui în aplicare. Multe persoane spun că le e frică să facă macarons. Că au auzit sau au citit că pot avea atâtea probleme, așa că preferă să facă... Citeste mai mult
Ciocolata Neagră - Beneficii pentru sănătate și cum ar trebui să o consumăm
Ciocolata Neagră - Beneficii pentru sănătate și cum ar trebui să o consumăm
Ciocolata este binecunoscută pentru aroma sa delicată, iar istoria ei a început din cele mai vechi timpuri, când mayașii considerau ciocolata drept „Hrana zeilor”. Industria alimentară produce multe tipuri diferite de ciocolată: în ultimii ani, ciocolata neagră, în special, a câștigat o mare popularitate. Interesul pentru ciocolată a crescut datorita efectelor sale potențiale asupra sănătății,... Citeste mai mult
Vâscozitatea și Fluiditatea ciocolatei pe înțelesul tuturor
Vâscozitatea și Fluiditatea ciocolatei pe înțelesul tuturor
Pentru inceput este bine de stiut ca vascozitatea ne ofera informatii despre cate de densa/groasa este ciocolata in stare topita, pe cand fluiditatea ne spune cat de fluida/subtire este ciocolata in urma topirii. Cu cat ciocolata este mai vascoasa, cu atat este mai putin fluida, deci "curge" mai greu . Vascozitatea ciocolatei este data de consistenta sa lichida, respectiv cat de groasa/densa este ciocolata in stare lichida. Vascozitatea ciocolatei... Citeste mai mult
Cum se topește ciocolata în cuptorul cu microunde
Cum se topește ciocolata în cuptorul cu microunde
Puneți dropsurile / chipsurile / fulgii de ciocolată într-un castron special pentru microunde. Plasați vasul în cuptorul cu microunde și topiți picăturile la 800-1000 W. Îndepărtați castronul la fiecare 15-20 secunde și amestecați bine pentru a vă asigura că temperatura este distribuită uniform, prevenind astfel arderea ciocolatei. Repetați procedura până când ciocolata este aproape integral topită.... Citeste mai mult

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 - 17:00

021.555.73.93 contact@deliciudeciocolata.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!