Durata de livrare: 1-3 zile
Aneo este un cuvant inuit care inseamna zapada, iar aceasta ciocolata te face sa te gandesti exact la acest tip de alb pur. Nu este foarte dulce si are un gust de lapte proaspat si catifelat perfect echilibrat cu note calde si florale de vanilie din Madagascar. Ofera o fluiditate perfecta si o textura de fondant care va va scoate in evidenta creativitatea.
Ingrediente: zahar, unt de cacao, lapte praf, lecitina de floarea soarelui, vanilie extract.
ATENTIE: poate contine urme de nuci, lapte, oua si susan.
Depozitare: loc racoros intre 16°C si 18°C, ferit de umiditate si mirosuri puternice.
Curba teoretica de temperare: se topeste la 42/45°C, se raceste pana la 26,5/27,5°C, apoi se reincalzeste la 31/32°C.
Utilizare: Inghetata, Mousse, Ganache de patiserie, Glasare, Acoperire, Turnare in forme, Ganache de bomboane, Decoratiuni, Sosuri, Bauturi, Glazuri oglinda.
Utilizare: Inghetata, Mousse, Ganache de patiserie, Glasare, Acoperire, Turnare in forme, Ganache de bomboane, Decoratiuni, Sosuri, Bauturi, Glazuri oglinda
Continut min. de CACAO (%): 34%
Fluiditate (picaturi): 5
Forma de prezentare: Dropsuri
Mod de ambalare: Punga
Greutate Neta (Kg): 1
Tara de origine: Franta
Valori nutritionale medii pe: 100 g
Energie: 602 kJ / 2534 Kcal
Grasimi: 42.6 g
- din care grasimi saturate: 25.6 g
Carbohidrati: 46.9 g
- din care zaharuri: 46.9 g
Proteine: 7.5 g
Sare: 0.26 g
Suport clienti
Luni - Joi: 10:00 - 17:30
Vineri: 10:00 - 17:00
Comparare
Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.
A fost adaugat la favorite!
Scrie un review
Review-ul a fost trimis cu succes.