Ciocolata Neagra, Pudra
Pudra de ciocolata belgiana foarte fina cu o aroma intensa si rafinata, pentru a fi folosita ca ingredient sau pentru decorare.
Este o alternativa valabila la cacao si ciocolata. Inlocuiti dozele indicate in retete cu aceeasi cantitate de ciocolata pudra.
Se imbina perfect cu orice tip de aluat, atat praf cat si cremos.
Utilizati-l ca inlocuitor al ciocolatei pentru a aroma cremele si aluaturile sau pentru a face mousse si ganache, fara a fi nevoie sa o topesti sau sa o prelucrezi in continuare.
Pregateste crema, iar cand este inca fierbinte, aromatizeaza-o adaugand pudra de ciocolata. Amesteca bine pentru a o amesteca perfect.
Diluat cu lapte fierbinte este un ingredient valabil pentru a face bauturi gustoase de ciocolata.
Perfect pentru a orna tiramisu, cafea, frisca si produse de patiserie.
Pachet practic salveaza prospetimea, sustemul de deschidere si inchidere va permite sa pastrati perfect produsul.
Scrie un review
Review-ul a fost trimis cu succes.