Durata de livrare: 1-3 zile
Glazura densa, cremoasa, obtinuta din ciocolata alba. Glazura cu ciocolata alba este recomandata pentru glazurarea torturilor si prajiturilor, inghetatei si produselor refrigerate, cremelor bavareze, mousse etc.
Produsele decorate cu Mirror Cioccolato Bianco 25% Isi pastreaza stralucirea chiar daca sunt congelate la temperaturi de -20C.
Recomandare de utilizare: luati cantitatea necesara de glazura si incalziti-o in cuptorul cu microunde sau la bain-marie la temperatura de 45-50C, apoi amestecati rapid pentru omogenizare (miscari scurte si rapide, pentru a nu ingloba aer in timpul amestecarii). Plasati produsul pe care doriti sa il glasati pe un gratar si turnati glazura.
Glazura Oglinda Mirror Chocolat Bianco se poate folosi cu rezultate optime si fara sa fie incalzita. In acest caz se amesteca bine cu spatula inainte de a se turna peste prajituri.
Ingrediente: 25% ciocolata alba (unt de cacao, zahar, lapte praf, grasimie din lapte anhidra), sirop de glucoza-fructoza, apa, sirop de glucoza, zahar, grasimi vegetale (palmier, floarea soarelui, bumbac), amidon modificat, agent de gelifiere E440, colorant E171, conservant E202, emulsifigator E435, regulator de aciditate E334, arome.
Un produs Gluten Free (fara gluten)
Se depoziteaza in ambalajul original, in incaperi racoroase (max 20C).
Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 - 17:00
021.555.73.93 0731.15.00.11 contact@deliciudeciocolata.ro
Scrie un review
Review-ul a fost trimis cu succes.