Status Comandă

Toate comenzile tale plasate pe DeliciuDeCiocolata.ro le poți verifica și urmării stadiul în "Contul meu" secțiunea "Istoric Comenzi"

Dacă dorești informații suplimentare ne poți contacta la numărul de telefon 0731 15 00 11 de Luni până Vineri între orele 09:30 - 16:30.


Modificarea sau anularea unei comenzi

Dacă dorești modificarea sau anularea unei comenzi o poți face prin contactarea cât mai rapidă a unuia dintre colegii nostri la numărul de telefon 0731 15 00 11. 

 

Modalitatea de Livrare

Comenzile plasate pe DeliciuDeCiocolata.ro de luni până vineri (exceptând sărbătorile legale) până la ora 14:00 sunt expediate în aceași zi prin intermediul curierului și ajung la tine a doua zi. Excepție fac livrările în localitățile care se află în afara arie de acoperire a curierului si unde pot apărea întârzieri de 24-48 de ore. 

Comenzile plasate în zilele de sâmbătă, duminică, sărbatori legale sau alte zile libere sunt expediate în prima zi lucrătoare sau conform mesajului primit pe email sau afisat in pagina de "Contact".

Pentru a ști când primești coletul, îți trimitem un email cu numarul AWB (numărul de identificare al coletului emis de către curier) imediat ce acesta a fost preluat de curier.

Notă: Pot apărea întârzieri în expedierea produselor datorare epuizarii stocului sau sosirea în timp util a transporturilor de aprovizionare, probleme de ordin tehnic sau alți factori externi. În astfel de cazuri întârzierile pot fi între 24 ore și 30 de zile. În cazul unor astfel de incidente vei fi anunțat în cel mai scurt timp posibil pe email sau prin apel telefonic.

 

Livrarea se face GRATUIT pentru comenzile a căror valoare totală depăşesc suma de 510 lei, indiferent de numărul de produse comandate, dimensiunea sau greutatea acestora.

Pentru comenzile cu valoare totală mai mică de 510 lei taxa de transport se va calcula în coșul de cumpărături în funcție de greutatea coletului.