Unt de cacao pudra MYCRYO, Barry Callebaut, 600 g

Fii primul care scrie un review!

Disponibilitate: În stoc

59,41 RON

*Pretul contine TVA

Greutate netă produs: 600 gr

SAU

Scurtă descriere

Unt de cacao 100% pur obtinut din boabe de cacao.

Unt de cacao pudra MYCRYO, Barry Callebaut, 600 g

Dublu clic pe imaginea de mai sus pentru a vedea toată poza

Zoom Out
Zoom In

Vezi galeria de imagini

  • Unt de cacao pudra

Details

Unt de cacao 100% obtinut din boabe de cacao .

Acesta este o grasime nobila - 100% vegetala - și este ideal pentru prajit carne, pește, legume și chiar produsele cele mai delicate, cum ar fi scoici, foie d'oie.
Descoperiți un nou mod de preparare a carnei, peștelui și legumelor. Mycryo® este praf pur de unt de cacao, care este ideal pentru coacere. Acesta oferă aceleași beneficii ca ale bucătarilor profesioniști. Mycryo® scoate aroma naturala a ingredientelor, chiar și cele mai delicate și nu maschează aromele, cum ar fi alte grăsimi pentru prăjit.
Doar se presara cu materiile prime și se prăjește în tigaie fierbinte, uscată, fără grăsime suplimentară. Mycryo® permite operarea rapida, eficienta si igienic.
Acestă grăsime vegetală 100% oferă, de asemenea, toate beneficiile pentru sanatate ale boabelor de cacao: nu contine colesterol, reducerea numărului de calorii consumate, mai putine grasimi necesare în timpul prăjirii.

Despre Mycryo®

 

Mycryo este 100% unt de cacao sub forma de pudră. Este o grasime nobilă - 100% vegetală - și este ideală pentru prăjit carne, pește, legume și chiar cele mai delicate produse, cum ar fi scoici, foie d'oie...

  • Grăsime vegetală - 100% naturală!
  • Rezistentă la temperaturi ridicate ( de până la 200 ° C ).
  • Dă rezultate mai bune și mai sănătoase produselor prăjite decât alte grăsimi pentru prăjit, cum ar fi uleiul de măsline, unt ...
  • Poate fi aplicat intr-o mare varietate de tehnici de prăjit: prăjire, soteuri, teppan, wok, grătar pe plită, grătar pe foc.
  • Mycryo este obținută prin criogenizarea untului de cacao (congelare la temperaturi foarte scăzute), un proces în întregime natural.

 

 

Mycryo® este confort pur!

Cum se utlizează:

 

Împrăștiați un strat de unt de cacao Mycryo (amestecat cu condimente și mirodenii dacă doriți) pe suprafața de lucru.

 


Puneți un strat cu Mycryo pe ingredientele crude, cum ar fi carne, pește, legume etc. Puteți, de asemenea, să presărați direct pe ingrediente. Puteți păstra ingredientele în frigider până când aveti nevoie de ele.

 


Prăjește într-o tigaie incinsă și uscată (nu este necesar să adăugați alte grăsimi)

 

 


Gata de servire!




Mycryo®, promisiunea unor rezultatele perfecte la prăjit.

Rezistentă la căldură

Mycryo rezistă cu ușurință la temperaturi de prăjit de 200 ° C și mai mult. Când alte grăsimi, cum ar fi untul și uleiul de măsline arde deja în tigaie, Mycryo își păstrează proprietățile fără ardere.

 

Mycryo permite etanșare repede la temperaturi mai ridicate. Marele avantaj este că, în timpul prăjirii în tigaie, la cuptor sau pe teppan, ingredientele formează o crustă de protecție la prăjire mai repede decât untul sau uleiul de măsline.

 

În acest fel, Mycryo evită scurgerea sucurile prețioase din ingrediente. Mycryo păstrează cei mai bun din ingrediente acolo unde trebuie: în interiorul ingredientelor

Specificațiile Produsului

Cod Produs NCB-HD-706-E0-W44
Greutate bruta (Kg) 0.7000
Greutate neta (Kg) 0.6
Total grasimi 100%
Mod de ambalare Cutie 600 g
Producator Barry Callebaut Belgia
Ţara de origine Belgia

Etichetele produsului

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.



DeliciuDeCiocolata.ro depune eforturi permanente pentru a vă oferi informaţii de o acurateţe cât mai bună. Uneori acestea pot conţine mici inadvertenţe. Fotografiile au caracter informativ si uneori modul de ambalare poate fi diferit de cel in vigoare. Specificaţiile sau preţul pot fi modificate de către producător/importator fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului. Pentru orice clarificare sau informație, nu ezitati să ne contactați.