Acesta este o grasime nobila, 100% vegetala, si este ideal pentru prajit carne, peste, legume si chiar pentru produsele cele mai delicate, cum ar fi scoici, foie gras. Descoperiti un nou mod de preparare a carnei, pestelui si legumelor! Mycryo este praf pur de unt de cacao, ideal pentru coacere si prajire.
Se poate folosi cu succes si la temperarea ciocolatei. Modul de prezentare sub forma de pudra il face foarte usor de utilizat si incorporat in procesul de temperare a ciocolatei.
Mycryo intensifica aroma naturala a ingredientelor, chiar si a celor mai delicate si nu mascheaza aromele, spre deosebire de alte grasimi pentru prajit. Doar se presara peste produsul crud si se prajeste in tigaia fierbinte, uscata, fara grasime suplimentara.
Mycryo permite operarea rapida, eficienta si igienica. Acesta grasime vegetala 100% ofera, de asemenea, toate beneficiile pentru sanatate ale boabelor de cacao: nu contine colesterol, reduce numarul de calorii consumate, contine mai putine grasimi necesare in timpul prajirii.
Avantaje:
- Grasime vegetala - 100% naturala
- Rezistenta la temperaturi ridicate (de pana la 200°C).
- Rezultate mai bune si mai sanatoase ale produselor prajite comparativ cu alte grasimi cum ar fi uleiul de masline, untul etc.
- Poate fi folosit intr-o mare varietate de tehnici de prajit: soteuri, prajire, teflon, wok, gratar pe plita, gratar pe foc.
- Mycryo este obtinut prin criogenizarea untului de cacao (congelare la temperaturi foarte scazute), un proces in intregime natural.
Cum se utilizeaza: Presarati un strat de unt de cacao Mycryo (amestecat cu condimente si mirodenii daca doriti) pe produsele crude, cum ar fi carne, peste, legume etc. Puteti pastra ingredientele in frigider pana cand aveti nevoie de ele. Prajiti intr-o tigaie incinsa si uscata (nu este necesar sa adaugati alte grasimi). Gata de servire!
Rezistenta la caldura: Mycryo rezista cu usurinta la temperaturi de pana la 200°C. Cand alte grasimi, cum ar fi untul si uleiul de masline ard deja in tigaie, Mycryo isi pastreaza proprietatile fara ardere. Mycryo permite etansarea rapida la temperaturi mai ridicate. Marele avantaj este ca, in timpul prajirii in tigaie, la cuptor sau pe teflon, amestecul de mirodenii in combinatie cu Mycryo formeaza o crusta de protectie la prajire mai repede decat untul sau uleiul de masline. In acest fel, Mycryo evita scurgerea sucurilor pretioase ale produselor. Mycryo pastreaza cei mai bun din ingrediente acolo unde trebuie: in interiorul produselor!
Poate fi folosit si la temperarea ciocolatei: adaugati 2% unt de cacao Mycryo la ciocolata topita corect, amestecati si gata, ciocolata este gata de temperat.
Valori nutritionale medii pe: 100g
Energie (kJ): 900 kcal / 3766 kJ
Grasimi: 100 g
- din care grasimi saturate: 60 g
Carbohidrati: 0 g
- din care zaharuri: 0 g
Proteine: 0 g
Sare: 0 g
Greutate Neta: 600 g
Sortiment: Unt de cacao
Informațiile din descrierea produselor noastre sunt furnizate cu scop informativ, nu reprezintă și nu înlocuiesc fișa tehnică sau orice alt document oficial al producătorului privind specificațiile tehnice, de depozitare și utilizare.
Imaginile produselor sunt cu titlu de exemplu, produsele livrate putând diferi ca imagine în ceea ce privește culoarea, aspectul, textura etc. Nu suntem răspunzători pentru posibilele diferențe de culoare între cea vizualizată prin intermediul unui anumit tip de monitor folosit de client și cea a produsului în sine.
Vă recomandăm să consultați atât etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a-l utiliza sau consuma, precum și orice alte informații pe care producătorul le pune la dispoziție online, scris sau pe canalele sociale oficiale.
Pentru ingredientele produsului este răspunzător producatorul. Datorită posibilelor modificări, vă rugăm să verificați ingredientele produsului direct pe ambalaj.
În caz de detalii suplimentare, sesizări și alte întrebări, vă rugăm să contactați producătorul.
Compania noastră nu își asumă răspunderea pentru folosirea necorespunzătoare și/sau în necunoștință de cauză a produselor noastre, indiferent de situația în care aceasta s-a produs.
Ioana Birau,
Sunt foarte multumita de untul de cacao Callebaut. Il recomand.
RaspundeA fost util acest review?
1 persoana a considerat acest review util!