Această variantă de Ciocolata RUBY 47.3%, 2.5 Kg, Callebaut nu se mai produce.
A fost înlocuită cu noul sortiment îmbunătățit Ruby 2 (RB2) – aceeași culoare naturală rubinie, dar cu un gust mai echilibrat și fructat.
Certificari:
Această variantă de Ciocolata RUBY 47.3%, 2.5 Kg, Callebaut nu se mai produce.
A fost înlocuită cu noul sortiment îmbunătățit Ruby 2 (RB2) – aceeași culoare naturală rubinie, dar cu un gust mai echilibrat și fructat.
Cu Ciocolata RUBY va trebui sa uitati de tot ce ati invatat despre ciocolata belgiana veritabila (neagra, cu lapte sau alba). RUBY va deschide calea spre noi creatii culinare delicioase!
Dupa ciocolata neagra, ciocolata cu lapte si ciocolata alba, RUBY este cea mai noua descoperire din ultimii 80 de ani! Nascuta din boabe de cacao ruby, fara coloranti, aditivi sau arome artificiale!
Dupa cele trei sortimente de ciocolata existente pana acum (orice alta ciocolata fiind un derivat al acestora prin adaos de arome, coloranti, fructe etc), RUBY este cea mai rara descoperire din ultimii 80 de ani! Natura mama ne-a surprins cu acest dar al boabelor de cacao rubinii si ne incanta simturile cu o experienta noua de culoare si gust - arome intense de fructe proaspete usor acrisoare!
Cu gustul si culoarea sa unica, ciocolata RUBY te invita sa creezi combinatii noi unice si sa explorezi noi idei pentru produsele de patiserie, cofetarie si brutarie.
Avand o fluiditate standard (3 picaturi), RUBY poate fi folosita pentru o gama larga de aplicatii, de la turnarea in forme pentru figurine si decoratiuni, incorporarea in mousse-uri si ganache, si multe altele.
Ingrediente: zahar, unt de cacao, Lapte praf degresat, Lapte praf integral, masa de cacao, emulsificator: lecitina de Soia, acid citric (E330), aroma naturala de vanilie.
Valori nutritionale: medii pe 100 g / produs: Energie 563 kcal/ 2356 kJ, Grasimi: 36 g (din care acizi grasi saturati: 22 g), Carbohidrati: 50 g, (din care zaharuri: 49 g), Proteine: 9,3 g, Sare: 0,27 g
Summer Chocolate Shipping:
At temperatures above 26°C, the cocoa butter in chocolate products may begin to melt and recrystallize, forming streaks or white spots on the surface of the chocolate. This phenomenon is known as “fat bloom.” Although its appearance may not be perfect, bloomed chocolate is safe to consume and can be used in recipes.
Chocolate drops may also soften and stick together, causing the chocolate to arrive in clumps. The product remains safe for consumption and suitable for use in recipes.
The information provided in our product descriptions is for informational purposes only and does not replace or represent the manufacturer’s official technical sheet or any other official document regarding technical, storage, or usage specifications.
Product images are for illustration purposes only. Delivered products may differ in appearance, including color, texture, or shape. We are not responsible for potential color variations between what is displayed on a customer’s monitor and the actual product.
We recommend that you always read the labels, warnings, and instructions provided with the product before using or consuming it, as well as any other information made available by the manufacturer online, in writing, or on their official social media channels.
The manufacturer is responsible for the product’s ingredients. Due to possible updates or recipe changes, please check the product ingredients directly on the packaging.
For additional details, feedback, or inquiries, please contact the manufacturer directly.
Our company does not assume responsibility for the improper or uninformed use of our products, regardless of the circumstances under which such use occurred.
Mihaela Panaitescu,
Gust excelent, fructat!
ReplyWas this review useful?
1 persoana a considerat acest review util!