Fii Chef Acasă - Blogul pasionaților de gastronomie și artă culinară

Pasionat de gastronomie si arta culinara? Blogul nostru #FiiChefAcasa iti ofera inspiratie culinara inedita si informatii despre ingrediente, tehnici culinare, cursuri in domeniu si tendinte actuale in gastronomie.

Te invitam sa explorezi lumea culinara alaturi de noi si sa descoperi cat mai multe  ingrediente si ustensile de top ale celor mai renumite branduri, folosite de cei mai apreciati Chefs si Pastry Chefs in restaurante, patiserii, ciocolaterii, cofetarii si scoli culinare!

Calitate si excelenta la preturi avantajoase doar cu DeliciuDeCiocolata.ro!

Cum sa alegi Ciocolata pentru Fantana la evenimentul tau?
Cum sa alegi Ciocolata pentru Fantana la evenimentul tau?
Te gandesti sa adaugi un strop de extravaganta evenimentului tau si sa oferi o experienta culinara memorabila invitatilor? Adauga o fantana de ciocolata opulenta! Si serveste invitatilor cea mai buna ciocolata! Cand vorbim de ciocolata de fantana si atunci cand te gandesti sa introduci o fantana de ciocolata la evenimentul tau, sunt totusi multe detalii de luat in seama. Haide sa raspundem la unele dintre cele mai comune intrebari. Ce tip de ciocolata... Citeste mai mult
Mousse de ciocolata: Ce se ascunde in spatele unui mousse reusit?
Mousse de ciocolata: Ce se ascunde in spatele unui mousse reusit?
Farmecul mousse-ului de ciocolata Cum sa nu iubesti un desert care este deopotriva pacatos de indulgent si usor ca un nor? Mousse-ul de ciocolata, in toata maretia sa catifelata, este o astfel de placere gastronomica! Dar oare mousse-ul este intotdeauna de ciocolata? Departe de asta! Un mousse poate fi orice desert spumos sau fel culinar savuros, avand o textura usoara prin adaugarea de frisca sau albusuri de ou. Dar astazi, ne vom concentra asupra... Citeste mai mult
Ciocolată caldă
Ciocolată caldă
O retetă perfectă pentru o ciocolată caldă care poate fi servită ca băutură sau în compania unui desert servit după masă. Nivel: începător Rețeta pentru 6 porții de 250 ml. Sfaturi : Dacă va fi răcită și servită mai târziu, băutura trebuie amestecată corespunzător înainte de utilizare, deoarece va exista o anumită separare. Această rețetă a fost creată de Gabriel Draper, Manager Asociat, R&D Tehnic... Citeste mai mult
Curs Cofetarie Clasica, Pastry Chef Nicoleta Labunet, 29-30 Mai 2023, Bucuresti
Curs Cofetarie Clasica, Pastry Chef Nicoleta Labunet, 29-30 Mai 2023, Bucuresti
Desfasurare: Perioada: 29-30 Mai 2023 Oras: Bucuresti Organizator: Horeca Culinary School Ce veti prepara: AMANDINE SAVARINE DIPLOMAT TORT BRIDAL TORT HAZEL TORT HUGO TORT KATERINA TORT SCARLETT Click pentru detalii si inscrieri! Declinarea raspunderii: Acesta este un curs organizat de unul din partenerii nostri. DeliciuDeCiocolata nu organizeaza cursuri si nu este responsabil pentru detaliile acestora si/sau pentru informatiile... Citeste mai mult
MASTERCLASS Etichetarea preparatelor culinare si a produselor de cofetarie si patiserie din meniu
MASTERCLASS Etichetarea preparatelor culinare si a produselor de cofetarie si patiserie din meniu
Desfasurare: Data: 11 Aprilie 2023 Oras: Bucuresti Organizator: Horeca Culinary School Tematica: Etichetarea preparatelor culinare si a produselor de cofetarie si patiserie din meniu, masterclass cu Dr. Ing. Gabriela Berechet Continut tematic: Denumirea preparatelor din meniu – reguli si trenduri Compozitia nutritionala a alimentelor si lista de ingrediente a producatorilor din industria alimentara – cum ne constituim baza de date... Citeste mai mult
Easter Specials, Masterclass Nicoleta Labunet, 03-04 Aprilie 2023, Bucuresti
Easter Specials, Masterclass Nicoleta Labunet, 03-04 Aprilie 2023, Bucuresti
Desfasurare: Perioada: 03-04 Aprilie 2023 Oras: Bucuresti Organizator: Horeca Culinary School Ce veti prepara: New York Rolls Babka cu scortisoara Babka cu fistic si zmeura Bomba de ciocolata crocanta brioche cu fistic si glazura rocher Cake banoffe cu palomitas caramelizadas Caneles de bordeaux cu marmelada Ensaimada de mallorca Apple pie Mini pandoro Pasca spaniola Coulant esponjoso BONUS: Suvenir Cheesecake cu marmelada de afine... Citeste mai mult
Suntem distribuitor online oficial pentru cacao deZaan si va oferim discounturi atractive la comenzi mari!
Suntem distribuitor online oficial pentru cacao deZaan si va oferim discounturi atractive la comenzi mari!
Dragi clienti si parteneri, Suntem incantati sa va anuntam ca, pe langa extinderea gamei de produse de cacao deZaan in magazinul nostru online, am devenit si distribuitor online oficial pentru aceste produse de inalta calitate! Astfel, va putem oferi oportunitati excelente de a achizitiona aceste produse la preturi avantajoase si cu discounturi semnificative pentru comenzi mari. Aceste discounturi va ofera posibilitatea sa va aprovizionati afacerea... Citeste mai mult
Noutati spectaculoase pentru iubitorii de cacao - 4 noi tipuri de cacao de acum in magazinul nostru online!
Noutati spectaculoase pentru iubitorii de cacao - 4 noi tipuri de cacao de acum in magazinul nostru online!
4 noi tipuri de cacao deZaan a producatorului de renume Olam Cocoa B.V. acum in magazinul nostru online! Suntem incantati sa va anuntam ca am extins gama noastra de cacao profesionala cu 4 noi tipuri de la producatorul de top Olam Cocoa B.V., cacao cunoscuta in Romania sub denumirea de deZaan. Stim ca ati indragit deja tipul de cacao clasic deZaan, care are de ceva timp denumirea de Rich Terracotta , asa ca am decis sa va oferim o varietate si mai mare... Citeste mai mult
Influencer de succes in lumea deserturilor si gastronomiei? Vrei sa colaborezi cu noi?
Influencer de succes in lumea deserturilor si gastronomiei? Vrei sa colaborezi cu noi?
Fii INFLUENCER pentru DeliciuDeCiocolata.ro! Suntem incantati sa iti prezentam o oportunitate minunata de a-ti transforma pasiunea intr-o cariera de succes si de a colabora cu magazinul nostru online, specializat in materii prime si ustensile pentru cofetari, patiseri, bucatari si amatori de deserturi si gastronomie. DeliciuDeCiocolata cauta sa colaboreze cu micro si macro-influenceri activi pe blog, Instagram, Facebook, Tik-Tok si/sau alte platforme... Citeste mai mult
Glazura gata de utilizare - solutia rapida pentru decorarea torturilor tale
Glazura gata de utilizare - solutia rapida pentru decorarea torturilor tale
Cauti o solutie rapida si usoara pentru a glazura deserturile tale preferate? Cu cat suntem mai ocupati, iar timpul nostru liber este din ce in ce mai limitat, cu atat cautam solutii rapide si usoare pentru a ne bucura de gusturile si deserturile preferate. Glazurile de tort gata preparate sunt o optiune excelenta pentru a economisi timp si energie in bucatarie, iar glazura de ciocolata este un ingredient absolut necesar pentru orice iubitor de dulciuri.... Citeste mai mult
Faina de migdale - un ingredient sanatos si versatil in bucataria ta
Faina de migdale - un ingredient sanatos si versatil in bucataria ta
Faina de migdale - un ingredient sanatos si versatil in bucataria ta Faina de migdale este un ingredient benefic si hranitor, cunoscut pentru textura sa fina si aroma delicata . Aceasta este bogata in grasimi sanatoase, proteine, fibre, vitamine si minerale, fiind astfel o alternativa mai sanatoasa la faina alba sau la alte tipuri de faina rafinata. In acest articol, vom explora beneficiile fainii de migdale, cum poate fi utilizata si cum o puteti... Citeste mai mult
Ciocolata de casa - reteta simpla si rapida
Ciocolata de casa - reteta simpla si rapida
Ciocolata de casa - reteta simpla, gustoasa si rapida pentru o delicioasa tableta de ciocolata Pentru o obtine o ciocolata de casa de calitate, sanatoasa si gustoasa, aveti nevoie in primul rand de ingrediente de calitate. Nu inlocuiti si nu subtituiti ingredientele, nu faceti rabat la calitatea acestora. Ingrediente ciocolata de casa reteta: 200g ciocolata neagra , cu minim 70% continut de masa cacao sau 250g masa de cacao 100g unt de cacao... Citeste mai mult
Curs Prajituri si Torturi pentru Evenimente, Pastry Chef Mirela Murarusi, 13-14 Martie 2023, Iasi
Curs Prajituri si Torturi pentru Evenimente, Pastry Chef Mirela Murarusi, 13-14 Martie 2023, Iasi
Prajituri si Torturi pentru Evenimente, Pastry Chef Mirela Murarusi @_castiana_m Desfasurare: Data: 13-14 martie 2023 Oras: Iasi Organizator: Atelier Milla Vanilla - Pastry workshops Un curs elaborat care va ajuta sa va dezvoltati creativitatea, sa lucrati eficient si bine organizati. Suportul de curs contine retete versatile, de mare calitate cu texturi diferite pentru diferitele creme, cremeux, bavareze, mousse, blaturi si glasaje. Veti... Citeste mai mult
Atelier de Ciocolatarie, Pastry Chef Eugen Ursu, 25-26 Feb. 2023, Iasi
Atelier de Ciocolatarie, Pastry Chef Eugen Ursu, 25-26 Feb. 2023, Iasi
Atelier de Ciocolatarie, Pastry Chef Eugen Ursu @e_ursus_patissier Desfasurare: Data: 25-26 februarie 2023 Oras: Iasi Organizator: Atelier Milla Vanilla - Pastry workshops Atelierul Milla Vanilla impreuna cu cofetar-sef Eugen Ursu au pregatit un curs practic 100% pentru cei care iubesc ciocolata si vor sa cunoasca tainele ciocolateriei moderne. Eugen este Patiser-Chocolatier-Brutar in Geneva, Elvetia. Drumul profesional a inceput in 2008... Citeste mai mult
Curs Modern Cakes, Maria Shiwersky, 22-23 Feb. 2023, Iasi
Curs Modern Cakes, Maria Shiwersky, 22-23 Feb. 2023, Iasi
MODERN CAKES, Maria Shiwersky @marys_cakestudio - Mary's Cake Studio Desfasurare: Data: 22-23 februarie 2023 Oras: Iasi Organizator: Atelier Milla Vanilla - Pastry workshops Programul cursului include urmatoarele torturi: Tort Napoleon ( foietaj artizanal cu unt, crema de vanilie, crema caramel) Tort Bounty ( blat cu cocos, cheesecake de cocos, mousse de cocos, ganache din ciocolata cu lapte) Tort Visina cu scortisoara (clat brownie... Citeste mai mult
Cum alegem cea mai buna ciocolata pentru Fantana de Ciocolata?
Cum alegem cea mai buna ciocolata pentru Fantana de Ciocolata?
Ce este Fantana de Ciocolata? Ce tipuri de ciocolata de fantana sunt recomandate? In acest articol vom discuta despre ce fel de ciocolata se potriveste cel mai bine pentru fantana, cum puteti sa alegeti ciocolata potrivita si cum sa pregatiti preparatele. Savurati aceasta experienta delicioasa in timp ce alegeti ciocolata perfecta pentru a va bucura de avantajele unei fantani de ciocolata in cadrul oricarui eveniment! Ce este ciocolata? Ciocolata... Citeste mai mult
Curs Macarons de baza, Torturi Macarons - Pastry Chef Florentina Ghilencea, 17 Ian.-21 Feb. 2023, Online
Curs Macarons de baza, Torturi Macarons - Pastry Chef Florentina Ghilencea, 17 Ian.-21 Feb. 2023, Online
Curs Macarons de baza, Macarons personalizati si Torturi Macarons - Pastry Chef Florentina Ghilencea Desfasurare: Data: 17 Ianuarie - 21 Februarie 2023 (6 saptamani, 6 module) Locatie: ONLINE Organizator: Pastry Chef Florentina Ghilencea Continutul cursului: 6 intalniri live, pe Zoom (17 Ian, 24 Ian, 31 Ian, 7 Feb, 14 Feb, 21 Feb) 12 ore LIVE, pe Zoom 6 Module (4 Module de baza plus Modulul despre Macarons personalizati si Torturi Macarons... Citeste mai mult
Specialitati Italiene Artizanale, Francesco Luigi Carusi - 20-21 Feb. 2023, Bucuresti
Specialitati Italiene Artizanale, Francesco Luigi Carusi - 20-21 Feb. 2023, Bucuresti
Specialitati Italiene Artizanale, Wine Pairing, Francesco Luigi Carusi Desfasurare: Data: 20-21 februarie 2023 Oras: Bucuresti Organizator: Horeca Culinary School Tip MasterClass: practic, dar si cu notiuni teoretice importante Recomandat: pentru toate nivelele, de la pasionati la profesionisti Cursul este sustinut in limba engleza cu traducere simultana in limba romana FRANCESCO LUIGI CARUSI este un baker italian renumit din Toscana. Invitat... Citeste mai mult
Spring Summer Cake Collection - Torturi Evenimente - 27-28 Feb. 2023, Bucuresti
Spring Summer Cake Collection - Torturi Evenimente - 27-28 Feb. 2023, Bucuresti
Spring Summer Cake Collection - Torturi Evenimente - Pastry Chef Nicoleta Cristina Labunet Desfasurare: Data: 27-28 februarie 2023 Oras: Bucuresti Organizator: Horeca Culinary School Tip MasterClass: practic, se lucrează în paralel cu trainerul Recomandat: pentru toate nivelele, de la pasionati la profesioniti Devino exceptional de bun invatand cum sa pregatesti cele mai spectaculoase torturi pentru evenimente memorabile! Sumar: Se vor asambla... Citeste mai mult
Curs Travel Cakes, Cookies & Madeleine - 18 Feb. 2023, Bucuresti
Curs Travel Cakes, Cookies & Madeleine - 18 Feb. 2023, Bucuresti
Curs Travel Cakes, Cookies & Madeleine - 18 Februarie 2023 - Mihaela Constantin Desfasurare: Data: 18 februarie 2023 Program: 10.00 – 17.00 Oras: Bucuresti Organizator: Horeca Culinary School Sunt cunoscute in toata lumea sub numele de Travel Cakes sau Gateau de Voyage si reprezinta un element foarte prezent al cofetariei moderne. Horeca School te asteapta pe 18 februarie la cursul sustinut de Mihaela Constantin, o pasionata desavarsita... Citeste mai mult
  • client

    Cristina Mehedinteanu Pastry Chef

    quot Recomand Deliciu de Ciocolata pentru calitatea serviciilor si a produselor furnizate.

    Mereu apelez cu incredere la ei pentru ingredientele si ustensilele pe care le folosesc cu drag in cofetarie. Deseori, am gasit anumite produse doar aici.

    Imi place site-ul pentru ca este foarte frumos si atent organizat astfel incat e usor de gasit orice.
    Multumesc pentru calitate si profesionalism!
  • L B

    Liliana Beldean

    quot Recomand cu mare incredere, comanda a ajuns foarte repede si in stare foarta buna. Ciocolata de foarte buna calitate.
    Profesionisti! Multumesc foarte mult!
  • C I

    Cristina Ilie

    quot Recomand din tot sufletul!Oameni minunați, prompți și profesioniști!
    Doamna care a preluat comanda, o adevărată bomboană.
    Nu am cuvinte sa-i mulțumesc pentru efortul depus astăzi!
    Voi reveni cu siguranță!♥️♥️♥️
  • G S

    Gheorghe Stanescu

    quot Cine este consumator de cacao DeZaan o poate achiziționa de aici Comanzi on-line dimineața și a doua zi primești coletul Sunt mulțumit de prestația firmei

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 - 17:00

021.555.73.93 contact@deliciudeciocolata.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!