Recipes and Inspiration for Desserts: Sweet Ideas with Chocolate, Sour Cream, and Special Ingredients

Babka cu ciocolată, portocale şi nuci
Babka cu ciocolată, portocale şi nuci
Babka cu ciocolata, portocale si nuci. Aceasta este o prăjitură foarte populară în Ierusalim. Eu am aflat desprea ea în Londra şi de pe internet, normal. Pinterestul este plin. Se mai numeşte şi „prăjitură krantz cu ciocolată” sau „prăjitură cu drojdie”. Babka e însă numele cel mai des folosit. Voiam de mult să încerc să fac şi eu acasă. Îmi plac foarte mult aluaturile pufoase... Read more
Rețetă Glazură cu Ciocolată Neagră Callebaut
Rețetă Glazură cu Ciocolată Neagră Callebaut
Rețeta este pentru 500 g de glazură ​​​​​​​ Ingrediente: • 106 grame apă • 213 grame de zahăr tos (poate fi folosit zahăr granulat ca înlocuitor) • 213 grame Sirop de Glucoză DE 40 Dacă nu aveți la dispoziție sirop de glucoză sau sirop de porumb, puteți face un înlocuitor acasă. O variantă este siropul de zahăr din trestie, realizat prin amestecarea zahărului granulat din trestie... Read more
Mousse din ciocolată Ruby Callebaut
Mousse din ciocolată Ruby Callebaut
Cu aceasta rețetă de mousse, nu aveți cum să dați greș ! Puteți crea un mousse pentru torturi colorat în nuanțe de roz și un gust răcoros de fructe. Ingrediente : 362g piure de fructe de pădure sau căpșuni sau zmeură 90g piure kalamansi 90g ciocolată Ruby RB1 72g gelatină 63g albușuri de ou 31g dextroză 38g glucoză pudră 452g frișcă lichidă 35% pentru deserturi Preparare: Amestecați piureul de fructe de pădure... Read more

Compara produse

You must add at least one product to compare products.

Was added to wishlist!

Was removed from wishlist!