Cirese Amarene in sirop
Cei mai buni profesionisti din Italia si din intreaga lume aleg in fiecare zi Ciresele Amarene ale producatorului Fabbri pentru caracterul crocant tipic al fructelor
, care protejeaza pulpa moale si incapsuleaza aroma originala, distinctiva.
Ideale pentru decorarea prajiturilor, torturilor, cocktail-urilor
, tartelelor si deserturilor mignon. Produs fara gluten!
Ingrediente:
cirese amarene, zahar, sirop de glucoza, apa, suc de amarene (4%), acidifiant: acid citric, arome, antociani de culoare extrase din plante.
Au fost folosite 51,6 g de cirese amarene pentru 100 g de produs finist.
Poate contine samburi sau bucati de samburi.
Ce sunt Ciresele Amarene Fabbri?
Acestea sunt fructele unui tip de cires cultivat in Italia, respectiv in zona Bologna si Modena. De obicei ciresele amarena sunt imbuteliate in sirop si folosite ca decor pentru torturi si prajituri.
Amarena este o varietate de Prunus cerasus dezvoltata de Gennaro Fabbri care s-a nascut in 1869 la Bologna
, Italia. Sotia sa, Rachele, a preluat un vechi magazin general din Portomaggiore, care se afla langa o livada de ciresi salbatici. Ea a cules ciresele si le-a gatit in zahar in vase de arama. Pentru a-i multumi sotiei pentru rasfat, a cumparat un borcan de ceramica de la Riccardo Gatti, un artist din Faenza. Borcanul de ceramica alba si albastra a fost apoi folosit pentru a vinde siropul si a infiinta o mica companie.
A inceput productia comerciala de produse legate de cirese in 1905 sub marca Fabbri. Compania Fabbri este inca detinuta de o familie si produce o serie de produse de patiserie naturale cu cirese
, siropuri si bauturi.
Scrie un review
Review-ul a fost trimis cu succes.