Termenul estimativ de procesare și expediere a comenzilor este de 1-3 zile lucrătoare! Ridicările din sediu (București) se fac doar după primirea emailului denumit "Comandă Pregatită de ridicare"!

Pastă pentru Dantelă Comestibilă

În lumea cofetăriei, unde detaliile fac diferența, pasta pentru dantelă comestibilă aduce un plus de eleganță și rafinament fiecărui tort. Această pastă specială permite cofetarilor să creeze modele delicate și detalii fine care transformă torturile în opere de artă spectaculoase.

Imaginați-vă un tort de nuntă acoperit cu un strat fin de pastă de zahăr, decorat cu dantelă comestibilă albă, fiecare detaliu modelat cu precizie. Dantela delicată, întinsă pe suprafața tortului, conferă un aer de sofisticare și eleganță, captivând privirile tuturor invitaților. Fiecare piesă de dantelă este realizată manual, aducând un nivel de artă și măiestrie care face ca fiecare tort să fie unic.

Într-un alt colț al sălii de bal, prăjituri decorate cu dantelă comestibilă se alătură tortului principal. Fiecare prăjitură este o miniatură de eleganță, cu detalii fine și intricate care completează tematica evenimentului. Dantela comestibilă adaugă un strat suplimentar de frumusețe și rafinament, transformând deserturile în piese centrale ale decorului.

Pasta pentru dantelă comestibilă este mai mult decât un simplu ingredient; este un instrument creativ care permite cofetarilor să își exprime talentul și să creeze decoruri impresionante. Cu această pastă, fiecare tort și prăjitură poate fi transformat într-o capodoperă, reflectând atenția la detalii și pasiunea pentru perfecțiune.

Afiseaza: 1-4 din 4 produse

 Filtre

Pasta Dantela Magic Decor Alba - Premix Pudra, 250 g

  • EasyBox: Poate fi livrat in EasyBox (in limita a 5 Kg)

57,50 Lei
(0)

Pasta Dantela Magic Decor Alba - Premix Pudra, 3 Kg

  • EasyBox: Poate fi livrat in EasyBox (in limita a 5 Kg)

504,71 Lei
(0)

Pasta Dantela Magic Decor Alba - Premix Pudra, 500 g

  • EasyBox: Poate fi livrat in EasyBox (in limita a 5 Kg)

101,61 Lei
(0)

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!