Termenul estimativ de procesare și expediere a comenzilor este de 1-3 zile lucrătoare! Ridicările din sediu (București) se fac doar după primirea emailului denumit "Comandă Pregatită de ridicare"!

Aur și Argint Alimentar pentru Decorațiuni de Lux

În universul cofetăriei de lux, aurul și argintul alimentar aduc un plus de strălucire și eleganță fiecărui desert. Aceste decorațiuni prețioase sunt folosite pentru a transforma torturile și prăjiturile în opere de artă rafinate, atrăgând privirile și stârnind admirația.

Imaginați-vă un tort de nuntă decorat cu foițe subțiri de aur alimentar, care strălucesc în lumina sălii de bal. Fiecare strat de tort capătă o aură regală, iar detaliile fine din aur adaugă o notă de exclusivitate și sofisticare. Invitații sunt impresionați de frumusețea și eleganța tortului, care devine astfel piesa centrală a evenimentului.

La un alt eveniment special, prăjiturile individuale sunt decorate cu praf de argint alimentar, creând un efect sclipitor care captează atenția. Fiecare prăjitură strălucește, adăugând un element de surpriză și încântare pentru toți cei prezenți. Aceste detalii din argint alimentar nu doar că înfrumusețează deserturile, dar le conferă și o notă de lux și rafinament.

Aurul și argintul alimentar sunt mai mult decât simple decorațiuni; ele sunt simboluri ale eleganței și prestigiului. Folosite cu măiestrie de către cofetarii profesioniști, aceste materiale prețioase aduc un plus de valoare fiecărui desert, transformându-l într-o experiență culinară de neuitat.

Cu aurul și argintul alimentar de înaltă calitate, fiecare tort și prăjitură poate deveni o capodoperă strălucitoare. Descoperiți colecția noastră și adăugați un strop de lux creațiilor voastre culinare, impresionând și încântând la fiecare ocazie specială.

Afiseaza: 1-16 din 16 produse

 Filtre

Argint Alimentar, Foite 9.5 x 9.5 cm, 25 buc

  • Culoare: Argintiu

  • Valori nutritionale medii pe: 100g

199,48 Lei
(0)

Aur Alimentar 24 kt, Foite 8 x 8 cm, 25 buc

  • Culoare: Auriu

  • Valori nutritionale medii pe: 100g

499,12 Lei
(0)

Fulgi din Argint, 0.5 g

  • Culoare: Argintiu

200,09 Lei
(0)

Fulgi din Aur 24 kt, 1 gr

  • Culoare: Auriu

1.047,30 Lei
(0)

Fulgi din Argint alimentar, 1 g

  • Culoare: Argintiu

254,13 Lei
(0)

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!