Informatii despre companie

Magazinul Virtual www.deliciudeciocolata.ro este membru al grupului Focus Financiar Group SRL, Cod Unic de Inregistrare RO23255470, cu sediul social in Sos. Iancului, Nr. 8, Bl. 114A, Sc. A, Sector 2, Bucuresti, inregistrata la Oficiul Comertului sub numarul J40/2340/2008.

Magazinul Virtual www.deliciudeciocolata.ro ofera o gama de larga de ingrediente, a caror compozitie este bazata in principal pe ciocolata si ingrediente similare acesteia, folosite in fabricarea prajiturilor, torturilor, fursecurilor si produselor de patiserie oferite de cofetarii, restaurante si hoteluri.

De asemenea produsele noastre pot fi folosite la o gama larga de prajituri, torturi, fursecuri si produse de patiserie “de casa”, putand fi achizitionate atat de persoane juridice (HoReCa), cat si de persoane fizice pentru propriul consum.

In numele intregii echipe, dorim sa va multumim ca ati ales sa fiti clientul nostru si dorim sa va asiguram de respectul, profesionalismul si seriozitatea noastra in relatiile comerciale.

Pe parcursul desfasurarii relatiilor comerciale cu dumneavoastra, precum si datorita faptului ca suntem orientati spre clienti de la inceputul acestor relatii, vom veni in intampinarea dumneavoastra in viitorul apropiat cu o gama larga de sugestii pentru deserturi de ciocolata, precum si diverse promotii si oferte speciale.

Daca deveniti clientul nostru fidel, prin incheierea unui contract, beneficiati de discounturi si oferte speciale avantajoase. In acest sens va asiguram de tot sprijinul nostru pentru ca aceasta relatie comerciala sa contribuie la succesul si prosperitatea afacerilor dumneavoastra.

Pentru orice informatie, problema sau sugestie, va rugam sa ne contactati. Suntem deschisi catre orice sesizare, mai ales catre cele negative; suntem prompti si incercam sa rezolvam rapid orice problema intampinati; suntem dornici sa va oferim toate informatiile si detaliile de care aveti nevoie.

Va multumim ca ne sunteti alaturi!