Termenul estimativ de procesare și expediere a comenzilor este de 1-3 zile lucrătoare! Ridicările din sediu (București) se fac doar după primirea emailului denumit "Comandă Pregatită de ridicare"!

Flori din Zahăr pentru Torturi și Prăjituri

În lumea delicată a cofetăriei, florile din zahăr sunt acele detalii fine care transformă torturile și prăjiturile în adevărate opere de artă. Fiecare floare, cu petalele sale delicate și culorile vibrante, adaugă o notă de eleganță și rafinament, captivând privirile și stârnind admirația.

Imaginați-vă un tort de nuntă decorat cu trandafiri și bujori din zahăr, fiecare floare modelată cu atenție la detalii. Aceste decorațiuni nu doar că înfrumusețează tortul, ci spun și o poveste de dragoste și dăruire. Florile din zahăr aduc un plus de romantism și sofisticare, transformând fiecare strat de tort într-o pânză pentru arta cofetarului.

La o aniversare, prăjiturile și cupcakes-urile sunt decorate cu margarete și lalele din zahăr, fiecare floare adăugând un strop de veselie și culoare. Fiecare desert devine astfel un mic buchet comestibil, perfect pentru a sărbători momente speciale. Florile din zahăr aduc o notă de prospețime și naturalețe, făcând fiecare prăjitură să strălucească.

Florile din zahăr nu sunt doar simple decorațiuni, ci expresii ale creativității și măiestriei cofetarului. Cu ajutorul lor, orice desert poate fi personalizat și transformat într-o capodoperă unică. Fiecare petală și fiecare nuanță contribuie la crearea unei atmosfere festive și elegante, făcând ca fiecare eveniment să fie de neuitat.

Explorează gama noastră variată de flori din zahăr și lasă-te inspirat de frumusețea și delicatețea acestor decorațiuni. Transformați fiecare tort și prăjitură într-un spectacol vizual, aducând un strop de magie și rafinament în creațiile tale dulci.

Afiseaza: 1-60 din 67 produse

 Filtre

Decor Zahar - Orhidee Ø 8 cm, 3 culori, 6 buc

  • Culoare: Violet

  • Certificari: Fara Gluten

  • Valori nutritionale medii pe: 100g

81,09 Lei
(0)

Decor Zahar - Floricele Colormix Ø 2 cm, 300 buc

  • Culoare: Vernil, Bleu, Roz, Rosu, Lila, Galben, Alb

367,20 Lei
(0)

Decor Zahar - Floricele Colormix Ø 3 cm, 6 buc

  • Culoare: Vernil, Bleu, Roz, Alb, Rosu, Lila, Galben

22,98 Lei
(0)

Decor Zahar - Floricele Colormix Ø 1 cm, 560 buc

  • Culoare: Vernil, Bleu, Roz, Rosu, Lila, Galben, Alb

184,53 Lei
(0)

Decor Zahar - Floricele Colormix Ø 2 cm, 15 buc

  • Culoare: Vernil, Bleu, Roz, Rosu, Lila, Galben, Alb

20,59 Lei
(1)

Decor Zahar - Floricele Colormix Ø 3 cm, 60 buc

  • Culoare: Vernil, Bleu, Alb, Roz, Rosu, Lila, Galben

245,03 Lei
(0)

Decor Zahar - Petunie Ø 3.5 cm, 5 culori, 30 buc

  • Culoare: Portocaliu, Roz, Alb, Rosu, Violet

147,02 Lei
(0)

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!