Termenul estimativ de procesare și expediere a comenzilor este de 1-3 zile lucrătoare! Ridicările din sediu (București) se fac doar după primirea emailului denumit "Comandă Pregatită de ridicare"!

Ciocolată BIO Organică: Pasiunea Naturii În Fiecare Bucățică

Dacă ești în căutarea unei ciocolate care să îmbrace perfect armonia dintre gustul rafinat și principiile sustenabile, ai ajuns în locul potrivit. Ciocolata noastră BIO organică provine din surse responsabile, cultivate cu respect față de natură și om. Alege să te delectezi cu o ciocolată ce își păstrează esența naturală, fără aditivi sau substanțe chimice.

Cele mai fine boabe de cacao, culese manual din plantații organice certificate, sunt procesate cu grijă, pentru a-ți oferi un produs autentic. Ești invitat să descoperi nu doar un gust unic, ci și valorile unei producții responsabile și durabile.

Afiseaza: 1-3 din 3 produse

 Filtre

Ciocolata Neagra 60% Oriado, 3 kg, Valrhona

  • Continut min. de CACAO (%): 60%

  • Forma de prezentare: Boabe Ciocolata

501,81 Lei
0

Ciocolata Neagra 65% Alto El Sol, 1 kg, Cacao Barry

  • Continut min. de CACAO (%): 65%

  • Forma de prezentare: Dropsuri

127,43 Lei
0

Ciocolata Neagra 65% Madirofolo, 1 kg, Cacao Barry

  • Continut min. de CACAO (%): 65%

  • Forma de prezentare: Dropsuri

  • Certificari: Kosher Dairy

148,23 Lei
2

În lumea modernă, ciocolata BIO organică reprezintă un refugiu pentru cei ce doresc să se reconecteze la natură. Este rezultatul unei dedicații autentice față de principiile agriculturii ecologice, fără pesticide sau ingrediente modificate genetic. Acest proces natural nu numai că se reflectă în calitatea superioară a ciocolatei, dar și în impactul pozitiv asupra mediului și a comunităților locale.

Optând pentru ciocolata BIO organică de la DeliciuDeCiocolata.ro, faci o alegere conștientă pentru sănătatea ta și a planetei. Fiecare produs reflectă dragostea și respectul față de tradiție, inovație și natură. Invită-ți simțurile într-o călătorie senzorială unică, plină de arome pure și beneficii naturale.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!