Când preparatele tale necesită o ciocolată care să reziste la temperaturi înalte fără a-și pierde esența, ciocolata noastră termostabilă este soluția. Cu o formulă specială care îi conferă rezistență la coacere și temperaturi variabile, aceasta își menține gustul intens și textura sa unică.
Ciocolata termostabilă de la DeliciuDeCiocolata.ro este alegerea perfectă pentru acele preparate culinare unde ciocolata trebuie să rămână stabilă și să nu se topească la coacere. Fie că dorești să creezi brioșe cu bucăți de ciocolată, cookies sau alte delicatese, aceasta îți va garanta succesul.
Continut min. de CACAO (%): 48%
Forma de prezentare: Dropsuri
Continut min. de CACAO (%): 44%
Certificari: Cocoa Horizons, Kosher Dairy
Forma de prezentare: Baton
Continut min. de CACAO (%): 45.4%
Forma de prezentare: Bucati
Continut min. de CACAO (%): 44%
Certificari: Cacao-Trace
Forma de prezentare: Baton
Continut min. de CACAO (%): 47.6%
Forma de prezentare: Dropsuri
Continut min. de CACAO (%): 48%
Forma de prezentare: Dropsuri
Continut min. de CACAO (%): 50.5%
Forma de prezentare: Dropsuri
Continut min. de CACAO (%): 45%
Forma de prezentare: Dropsuri
Continut min. de CACAO (%): 55%
Forma de prezentare: Dropsuri
Valori nutritionale medii pe: 100 g
În arta culinară, detaliile contează, iar cu ciocolata termostabilă, poți fi sigur că orice capodoperă va avea un finisaj perfect. Conținutul său echilibrat și rezistența termică o transformă în ingredientul ideal pentru cei pasionați de patiserie și cofetărie, asigurând o calitate constantă și rezultate impresionante.