Certificari:
Acest baton de ciocolata veritabila neaga, termostabila, cu minim 44% cacao si o lungime 8 cm, este ideal pentru produsele de panificatie (cornuri, croissante) care necestita coacere.
Dimensiuni:
Lungime | 78 mm - 82 mm |
Latime | 8 mm |
Ingrediente: zahar, masa de cacao, unt de cacao, emulsificator: lecitina de Soia, aroma naturala de vanilie
Posibil alergeni: Poate contine urme de lapte. Substanta uscata de cacao, minim 44%.
Valori nutritionale: medii pe 100 g / produs: Energie 495 kcal / 2071 kJ, Total gasimi 25,6 g (din care acizi grasi saturati: 15,3 g), Carbohidrati: 56,2 g, (din care zaharuri: 53,4 g), Proteine 5,3 g, Fibre 8,3 g, Sare 0,01 g
Conditii de pastrare: A se pastra in incaperi racoroase, curate si uscate (umiditatea relativa a aerului de maxim 70%) fara mirosuri puternice si ferit de razele soarelui. Temperatura de depozitare: 12 - 20 C.Informațiile din descrierea produselor noastre sunt furnizate cu scop informativ și nu reprezintă și nu înlocuiesc fișa tehnică sau orice alt document oficial al producătorului privind specificațiile tehnice, de depozitare și utilizare.
Imaginile produselor sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi în ceea ce privește culoarea, aspectul, textura etc. Nu suntem responsabili pentru posibilele diferențe de culoare între cea vizualizată prin intermediul unui anumit tip de monitor folosit de client și cea a produsului în sine.
Vă recomandăm să consultați atât etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a-l utiliza sau consuma, precum și orice alte informații pe care producătorul le pune la dispoziție online, în scris sau pe canalele sociale oficiale.
În caz de detalii suplimentare, sesizări și alte întrebări, vă rugăm să contactați producătorul.
Compania noastră nu își asumă răspunderea pentru folosirea necorespunzătoare și/sau în necunoștință de cauză a produselor noastre, indiferent de situația în care aceasta s-a produs.
Scrie un review