Gust reprezentativ de ciocolata alba care satisface toate preferintele.
Reteta nr. W2 este o alta reteta originala a lui Octaaf Callebaut, care a crescut in preferintele multor bucatari chefs. Aceasta ciocolata este pur belgiana, deoarece este facuta in principal cu lapte de la vaci care pasesc pe pasuni belgiene si zahar din sfecla de zahar cultivata local.
Are un gust incantator, cu note pronuntate de lapte, crema, caramel si vanilie, intr-un echilibru perfect. W2 poate fi asociata cu o gama larga de ingrediente si arome: de la acru la amar, de la condimente la ierburi si de la fructe la bere.
Cu vascozitatea sa medie, aceasta este o ciocolata extraordinara. Folosita in batoane de ciocolata sau in figuri goale te surprinde prin stralucirea sa satinata si textura atractiva. Va puteti baza pe ea pentru a aroma mousses-uri, creme, inghetate, bauturi, sosuri, etc.
Ingrediente: zahar 46,5%; unt de cacao 29,5%; lapte praf integral 23,5%; emulsificatori: lecitina de soia
Informațiile din descrierea produselor noastre sunt furnizate cu scop informativ și nu reprezintă și nu înlocuiesc fișa tehnică sau orice alt document oficial al producătorului privind specificațiile tehnice, de depozitare și utilizare.
Imaginile produselor sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi în ceea ce privește culoarea, aspectul, textura etc. Nu suntem responsabili pentru posibilele diferențe de culoare între cea vizualizată prin intermediul unui anumit tip de monitor folosit de client și cea a produsului în sine.
Vă recomandăm să consultați atât etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a-l utiliza sau consuma, precum și orice alte informații pe care producătorul le pune la dispoziție online, în scris sau pe canalele sociale oficiale.
În caz de detalii suplimentare, sesizări și alte întrebări, vă rugăm să contactați producătorul.
Compania noastră nu își asumă răspunderea pentru folosirea necorespunzătoare și/sau în necunoștință de cauză a produselor noastre, indiferent de situația în care aceasta s-a produs.
Stanilevich Galina,
Ciocolata se vopsește cu gel de la wilton foarte bine.și am folosit la ganaș pentru tort .a ieșit super.
RaspundeA fost util acest review?