Certificari:
Gust reprezentativ de ciocolata alba care satisface toate preferintele.
Reteta nr. W2 este o alta reteta originala a lui Octaaf Callebaut, care a crescut in preferintele multor bucatari chefs. Aceasta ciocolata este pur belgiana, deoarece este facuta in principal cu lapte de la vaci care pasesc pe pasuni belgiene si zahar din sfecla de zahar cultivata local.
Are un gust incantator, cu note pronuntate de lapte, crema, caramel si vanilie, intr-un echilibru perfect. W2 poate fi asociata cu o gama larga de ingrediente si arome: de la acru la amar, de la condimente la ierburi si de la fructe la bere.
Cu vascozitatea sa medie, aceasta este o ciocolata extraordinara. Folosita in batoane de ciocolata sau in figuri goale te surprinde prin stralucirea sa satinata si textura atractiva. Va puteti baza pe ea pentru a aroma mousses-uri, creme, inghetate, bauturi, sosuri, etc.
Ingrediente: zahar 46,5%; unt de cacao 29,5%; lapte praf integral 23,5%; emulsificatori: lecitina de soia
Camelia Pap,
Calitate superioară! Foarte mulțumită!
RaspundeA fost util acest review?