Certificari:
Ciocolata alba de calitate superioara, cremoasa, fluiditate ridicata, usurinta in cristalizare, culoare ivory, continut redus de zahar, textura extrem de fina si placuta.
Ideala pentru umpluturi, acoperiri praline si inghetata.
Se poate combina cu toate tipurile de creme de patiserie.
Recomandari de utilizare:
In ciocolaterie
Ciocolata Edelweiss este baza pentru umpluturile bomboanelor de ciocolata. Excelenta pentru modelarea pralinelor, a figurinelor goale, a decoratiunilor din ciocolata si a oualor de Paste. De asemenea, in aceasta ciocolata se incorporeaza foarte bine colorantii alimentari liposolubili.
In cofetarie
Excelenta in prepararea glazurilor si crearea de creme, mousse, potrivite ca baza de ciocolata pentru toate preparatele de cofetarie.
In fabricarea inghetatei
Excelenta pentru o inghetata cremoasa de ciocolata alba, poate fi combinata si cu arome de caramel, zabaglione, migdale si seminte de pin. Potrivita pentru decoratiuni, precum si pentru realizarea suporturilor din ciocolata pentru inghetata (ceasca, conuri, cosulete etc.).
Continut min. de LAPTE (%): 25%
Total Grasime (%): 36%
Tip Produs: Ciocolata Veritabila
Fluiditate (picaturi): 3
Certificari!:
Continut max. de Zahar (%): 36%
Forma de prezentare: Dropsuri
Unt de Cacao (%): 30%
Mod de ambalare: Sac
Greutate Neta (Kg): 15
Tara de origine: Italia
Scrie un review
Review-ul a fost trimis cu succes.