Certificari:
Recomandari de utilizare:
In ciocolaterie
Ciocolata Edelweiss este baza pentru umpluturile bomboanelor de ciocolata. Excelenta pentru modelarea pralinelor, a figurinelor goale, a decoratiunilor din ciocolata si a oualor de Paste. De asemenea, in aceasta ciocolata se incorporeaza foarte bine colorantii alimentari liposolubili.
In cofetarie
Excelenta in prepararea glazurilor si crearea de creme, mousse, potrivite ca baza de ciocolata pentru toate preparatele de cofetarie.
In fabricarea inghetatei
Excelenta pentru o inghetata cremoasa de ciocolata alba, poate fi combinata si cu arome de caramel, zabaglione, migdale si seminte de pin. Potrivita pentru decoratiuni, precum si pentru realizarea suporturilor din ciocolata pentru inghetata (ceasca, conuri, cosulete etc.).
Continut min. de LAPTE (%): 25%
Total Grasime (%): 36%
Certificari!:
Continut max. de Zahar (%): 36%
Tip Produs: Ciocolata Veritabila
Fluiditate (picaturi): 3
Forma de prezentare: Dropsuri
Unt de Cacao (%): 30%
Mod de ambalare: Punga
Greutate Neta (Kg): 4
Tara de origine: Italia
Scrie un review
Review-ul a fost trimis cu succes.