Certificari:
Ciocolata alba Vanini are cu un gust si caracteristici tehnice superioare: aroma sa cremoasa, punctul inalt de fluiditate, usurinta de cristalizare, culoarea stralucitoare de fildes, continutul redus de zahar o fac un ingredient de mare finete, apreciat chiar si de cei mai pretentiosi clienti.
Folosirea untului de cacao din productie proprie – calitate superioara – confera tuturor ciocolatelor Icam un profil aromatic curat, care in aceasta reteta sporeste si scoate in evidenta parfumul intens de lapte si vanilie.
Ciocolata Alba Vanini este o ciocolata cu gust intens de lapte si vanilie, culoare delicata ivory si fluiditate ridicata.
Ideala pentru orice utilizare.
Recomandari de utilizare:
La evenimente de vis:
Cu o fluidicate foarte ridicata Ciocolata alba Vanini este perefecta pentru fantanile de ciocolata.
Combinata cu coloranti liposolubili puteti obtine o ciocolata in tema cu culoarea evenimentului tau (nunta, botez, aniversare sau chiar super petrecerea companiei)
In Ciocolaterie:
Ciocolata Vanini este excelenta in toate umpluturile, perfecta de asemenea pentru a face cojile pralinelor si glazuri; minunata pentru a face batoane sau tablete traditionale, umplute cu fructe uscate (fistic, migdale si alune) sau fructe deshidratate intr-o combinatie de gusturi si culori.
In cofetarie:
Se topeste la 35 – 38°C apoi se combina cu cremele de umplutura pentru produsele de cofetarie, mini tarte, prajituri si/sau torturi cu creme etc.
La fabricarea inghetatei:
Ciocolata Vanini este excelenta pentru obtinerea unei inghetate cu un gust deosebit, in deserturile reci semifreddo si pentru efectul de chipsuri.
INGREDIENTE: Unt de cacao, zahar, Lapte praf, emulsifiant: lecitina de Soia (E322), extract de vanilie.
Atentie: Poate contine urme de fructe cu coaja lemnoasa (ex: nici, alune, arahide, etc.)
Produs fara gluten (Gluten free).
Produs certificat Kosher Dairy.
Scrie un review
Review-ul a fost trimis cu succes.