Certificari:
Reteta de ciocolata din lapte nr. 823 este ciocolata cu lapte iconica a lui CallebautØ®. Se remarca prin culoarea sa profunda, calda, aromele proaspete de cacao prajita si notele de caramel seducatoare. Modelul 823 este apreciat pe scara larga datorita gustului sau generos si a reputatiei excelente in folosire. Poate fi asociata cu o gama larga de arome puternice de fructe, picante, lactate sau lichioruri. Miezul ciocolatei este semnatura amestecului de cacao Wieze: un amestec secret bine pastrat, alcatuit in special din boabele de cacao de cea mai buna calitate din Africa de Vest.
Modelul 823 are o fluiditate standard (3 picaturi), facand-o perfecta pentru turnare, aromatizare a mousse-urilor, ganachelor, cremelor, sosurilor etc.
Ingrediente: zahar, unt de cacao, Lapte praf integral, masa de cacao, emulsificatori: lecitina de Soia (E322), aroma naturala de vanilie. Substanta uscata de cacao 33,6 %.
Compozitie: zahar 42.0%; unt de cacao 24.0%; lapte praf integral 22.5%; masa de cacao 11.5%; emulsificator: lecitina de soia.
Valori nutritionale medii pe 100 g / produs: Energie 563 kcal/ 2357 kJ, Grasimi: 36,2 g (din care acizi grasi saturati: 21,8 g), Carbohidrati:50,9 g, (din care zaharuri: 49,9 g), Proteine: 7 g, Fibre: 2,0 g, Sare: 0,21 g.
Alergeni:
proteine lapte | 1 | Vanilina | 1 |
Lactoza | 1 | Cofeina | 1 |
Proteine soia | 1 | Zaharoza | 1 |
Ulei soia | 1 | Fructoza | 1 |
Cacao | 1 | Recamondata pentru vegetarieni | 1 |
Gluten | 0 | Recomandata pentru vegani | 0 |
Nuci | 0 | Miere | 0 |
Alune | 0 | Adaos de sare | 0 |
Legenda:
1 = prezent / adecvat0 = absent / nerecomandat
Delia Faur,
Ciocolata super buna!!!O. S-a mai comand!
RaspundeA fost util acest review?