Ciocolata belgiana extrafina cu continut de 35% masa de cacao.
Ideala pentru aromatizare, ganache, mousse-uri, figurine de ciocolata, tablete si praline sau decoruri.
Gust echilibrat de ciocolata si lapte.Textura extrafina.100% vanilie naturala, 100% unt de cacao, fara adaos de alte grasimi vegetale.Sub forma de dropsuri pentru utilizare cat mai usoara.Versatilitate ridicata.
Aplicatii: Patiserie laminata inchisa, Patiserie laminata deschisa, Berliner, Gogosi, Torturi si prajituri in straturi, Checuri, Rulade, Negresa, Briosa, Cupcake, Brownie, Mousse, Sarlote, Cheesecake, Tarte, Ecler, Choux, Desert la pahar, Macarons, Bezele, Praline inrobate, Praline, Trufe, Figurine de ciocolata, Drajeuri cu ciocolata, Batoane de ciocolata, Decor Ciocolata etc.
Informațiile din descrierea produselor noastre sunt furnizate cu scop informativ și nu reprezintă și nu înlocuiesc fișa tehnică sau orice alt document oficial al producătorului privind specificațiile tehnice, de depozitare și utilizare.
Imaginile produselor sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi în ceea ce privește culoarea, aspectul, textura etc. Nu suntem responsabili pentru posibilele diferențe de culoare între cea vizualizată prin intermediul unui anumit tip de monitor folosit de client și cea a produsului în sine.
Vă recomandăm să consultați atât etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a-l utiliza sau consuma, precum și orice alte informații pe care producătorul le pune la dispoziție online, în scris sau pe canalele sociale oficiale.
În caz de detalii suplimentare, sesizări și alte întrebări, vă rugăm să contactați producătorul.
Compania noastră nu își asumă răspunderea pentru folosirea necorespunzătoare și/sau în necunoștință de cauză a produselor noastre, indiferent de situația în care aceasta s-a produs.
Scrie un review