Ciocolata belgiana extrafina cu continut de 50% masa de cacao.
Ideala pentru aromatizare, ganache, mousse-uri, figurine de ciocolata, tablete si praline sau decoruri.
Gust intens dulce-amarui, specific ciocolatei negre.Textura extrafina.100% vanilie naturala, 100% unt de cacao, fara adaos de alte grasimi vegetale.Sub forma de dropsuri pentru utilizare cat mai usoara.Versatilitate ridicata.
Aplicatii: Patiserie laminata inchisa, Patiserie laminata deschisa, Berliner, Gogosi, Torturi si prajituri in straturi, Checuri, Rulade, Negresa, Briosa, Cupcake, Brownie, Mousse, Sarlote, Cheesecake, Tarte, Ecler, Choux, Desert la pahar, Macarons, Bezele, Praline inrobate, Praline, Trufe, Figurine de ciocolata, Drajeuri cu ciocolata, Batoane de ciocolata, Decor Ciocolata etc.
Scrie un review
Review-ul a fost trimis cu succes.