O ciocolata ce reprezinta chiar esenta culturilor de boabe de cacao din Africa. Aroma intensa, caracterizata de gustul amarui al boabelor de cacao, intens si persistent. Delicata si cu note dulci subtile.
Reteta fara lecitina. Kosher. Halal. Fara gluten. Vegan.
Excelenta pentru praline, in special in combinatie cu ganasurile si umpluturile cu aroma de alcool sau plante aromatice; perfecta pentru tablete de ciocolata si bauturi calde; excelenta pentru turnare in forme si acoperiri.
In patiserie, este recomandata pentru creme si mousse-uri. In produsele de brutarie se foloseste cu success incorporate in cremele de baza, datorita aromei intense de cacao.
De asemenea excelenta pentru inghetata, deserturi la rece si sorbet.
Ingrediente: Masa de cacao (origine Italia, boabele de cacao din Uganda), zahar, Pudra de cacao degresata, Unt de cacao, Extract de vanilie.
Poate contine urme de Lapte si produse lactate.
Fara Gluten
Scrie un review
Review-ul a fost trimis cu succes.