Termenul estimativ de procesare și expediere a comenzilor este de 1-3 zile lucrătoare! Ridicările din sediu (București) se fac doar după primirea emailului denumit "Comandă Pregatită de ridicare"!

Elle & Vire Frisca Naturala UHT 35%, 200 ml, Elle&Vire

Fii primul care scrie un Review
11,80 Lei
Stoc epuizat
Cod Produs: 327000 Ai nevoie de ajutor? 021.555.73.93
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Declinarea responsabilitatii
  • Review-uri (0)

Elle&Vire smantana pentru frisca 35%, 200g (neindulcita).

 

Cea mai buna alegere pentru deserturile tale. Smantana lichida pentru frisca Elle&Vire este cel mai apreciat produs de maestrii cofetari, garantand o frisca ferma cu gust proaspat de lapte.
Obtinuta din smantana din lapte, fara grasimi vegetale.

Ideala pentru incorporarea in creme, creatii inedite realizate cu posuri, frisca naturala de la Elle Vire este o frisca lichida  UHT de calitate superioara care asigura rezultate consistente si stabilitate pe perioade lungi de timp.

Este indicata atat pentru gatit, cat si pentru produse de cofetarie si patiserie. Procesul de intarire este rapid. Accentueaza aromele si are o textura deosebit de cremoasa si stabila.

Pentru rezultate perfecte se recomanda pastrarea la frigider intre +2°C si +8°C. Dupa deschidere, se pastreaza la frigider si se consuma in 48 de ore. A nu se congela!

Ingrediente: smantana din lapte de vaca, agent de ingrosare: caragenan

Forma de prezentare: Tetrapack 200ml

Valori nutritionale medii pe: 100g

Energie (kJ): 1380 kJ / 335 kcal

Grasimi: 35 g

- din care grasimi saturate: 24.6 g

Carbohidrati: 2.9 g

- din care zaharuri: 2.9 g

Proteine: 2.1 g

Sare: 0.07 g

Greutate Neta: 200 ml

Informațiile din descrierea produselor noastre sunt furnizate cu scop informativ și nu reprezintă și nu înlocuiesc fișa tehnică sau orice alt document oficial al producătorului privind specificațiile tehnice, de depozitare și utilizare.

Imaginile produselor sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi în ceea ce privește culoarea, aspectul, textura etc. Nu suntem responsabili pentru posibilele diferențe de culoare între cea vizualizată prin intermediul unui anumit tip de monitor folosit de client și cea a produsului în sine.

Vă recomandăm să consultați atât etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a-l utiliza sau consuma, precum și orice alte informații pe care producătorul le pune la dispoziție online, în scris sau pe canalele sociale oficiale.

În caz de detalii suplimentare, sesizări și alte întrebări, vă rugăm să contactați producătorul.

Compania noastră nu își asumă răspunderea pentru folosirea necorespunzătoare și/sau în necunoștință de cauză a produselor noastre, indiferent de situația în care aceasta s-a produs.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!