EasyBox: Poate fi livrat in EasyBox (in limita a 5 Kg)
Gelatina pudra este "ready made" (gata de utilizare), pentru a face jeleuri de fructe, bomboane gummy, bezele, etc.
Avantajul utilizarii gelatinei pudra este realizarea unor dozaje mult mai corecte / precise astfel orice reteta va fi dusa la bun sfarsit mai usor.
Aplicand un strat de gelatina, se asigura atat prospetimea fructelor de pe suprafete, cat si un aspect elegant, datorita intensificarii culorilor si luciului, de pe topul tartelor, prajiturilor, torturilor, produselor semifreddo sau altor tipuri de deserturi.
Solubil la o temperatura minima de aproximativ 30°C.
A NU se adauga gelatina in lichide cu temperaturi de peste 60°C, pentru a preveni pierderea functiei de gelifiere.
Cu ajutorul ambalajului practic cu sistem de inchidere/deschidere produsul isi va pastra prospetimea.
Informațiile din descrierea produselor noastre sunt furnizate cu scop informativ și nu reprezintă și nu înlocuiesc fișa tehnică sau orice alt document oficial al producătorului privind specificațiile tehnice, de depozitare și utilizare.
Imaginile produselor sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi în ceea ce privește culoarea, aspectul, textura etc. Nu suntem responsabili pentru posibilele diferențe de culoare între cea vizualizată prin intermediul unui anumit tip de monitor folosit de client și cea a produsului în sine.
Vă recomandăm să consultați atât etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a-l utiliza sau consuma, precum și orice alte informații pe care producătorul le pune la dispoziție online, în scris sau pe canalele sociale oficiale.
În caz de detalii suplimentare, sesizări și alte întrebări, vă rugăm să contactați producătorul.
Compania noastră nu își asumă răspunderea pentru folosirea necorespunzătoare și/sau în necunoștință de cauză a produselor noastre, indiferent de situația în care aceasta s-a produs.