Glazura oglinda gata de utilizat. Recomandata pentru glazurarea torturilor si prajiturilor, inghetatei si produselor refrigerate, cremelor bavareze, mousse etc.
Isi pastreaza stralucirea chiar si la temperaturi de -20C.
Se depoziteaza in ambalajul original, in incaperi racoroase (max 20C).
Recomandare de utilizare: luati cantitatea necesara de glazura si incalziti-o in cuptorul cu microunde sau la bain-marie la temperatura de 45-50C, apoi amestecati rapid pentru omogenizare (miscari scurte si rapide, pentru a nu ingloba aer in timpul amestecarii). Plasati produsul pe care doriti sa il glasati pe un gratar si turnati glazura.
Glazura se poate intinde si fara a o incalzi in prelabil; in acest caz trebuie sa o amestecati bine cu o spatula inainte de folosire.
Informațiile din descrierea produselor noastre sunt furnizate cu scop informativ și nu reprezintă și nu înlocuiesc fișa tehnică sau orice alt document oficial al producătorului privind specificațiile tehnice, de depozitare și utilizare.
Imaginile produselor sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi în ceea ce privește culoarea, aspectul, textura etc. Nu suntem responsabili pentru posibilele diferențe de culoare între cea vizualizată prin intermediul unui anumit tip de monitor folosit de client și cea a produsului în sine.
Vă recomandăm să consultați atât etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a-l utiliza sau consuma, precum și orice alte informații pe care producătorul le pune la dispoziție online, în scris sau pe canalele sociale oficiale.
În caz de detalii suplimentare, sesizări și alte întrebări, vă rugăm să contactați producătorul.
Compania noastră nu își asumă răspunderea pentru folosirea necorespunzătoare și/sau în necunoștință de cauză a produselor noastre, indiferent de situația în care aceasta s-a produs.