Glucoza este un sirop transparent si incolor derivat din amidonuri. Este un indulcitor cu putere de indulcire mai mica (44% comparativ cu zaharoza).
Folosit ca ingredient creste fermitatea, elasticitatea si luciul produsului. Se foloseste in mod obisnuit in cofetarie pentru a pregati baze de patiserie, bomboane, fondant, bomboane gumate, inghetata si asa mai departe.
Siropul de glucoza ajuta la controlul umiditatii produsului si creste vascozitatea si plasticitatea acestuia.
Forma de prezentare: Galeata 5 Kg
Greutate Neta: 5 kg
Informațiile din descrierea produselor noastre sunt furnizate cu scop informativ, nu reprezintă și nu înlocuiesc fișa tehnică sau orice alt document oficial al producătorului privind specificațiile tehnice, de depozitare și utilizare.
Imaginile produselor sunt cu titlu de exemplu, produsele livrate putând diferi ca imagine în ceea ce privește culoarea, aspectul, textura etc. Nu suntem răspunzători pentru posibilele diferențe de culoare între cea vizualizată prin intermediul unui anumit tip de monitor folosit de client și cea a produsului în sine.
Vă recomandăm să consultați atât etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a-l utiliza sau consuma, precum și orice alte informații pe care producătorul le pune la dispoziție online, scris sau pe canalele sociale oficiale.
Pentru ingredientele produsului este răspunzător producatorul. Datorită posibilelor modificări, vă rugăm să verificați ingredientele produsului direct pe ambalaj.
În caz de detalii suplimentare, sesizări și alte întrebări, vă rugăm să contactați producătorul.
Compania noastră nu își asumă răspunderea pentru folosirea necorespunzătoare și/sau în necunoștință de cauză a produselor noastre, indiferent de situația în care aceasta s-a produs.