EasyBox: Poate fi livrat in EasyBox
Izomaltul este un indulcitor pe baza de sucroza (zaharoza). Dispune de stabilitate termica mare si absoarbe umezeala mult mai usor, permitând astfel obiectelor din zahar create sa isi mentina transpareta, stralucirea si durabilitatea. Isomaltul sau zaharul transparent se poate colora cu coloranti alimentari.
Ingrediente: isomalt (E953) 100%
Mod de utilizare:
Pentru realizarea obiectelor "picurate": Se topeste complet isomlatul utilizand cuptorul cu microunde, cuptorul clasic sau placi de inductie, apoi se toarna produsul topit in matritele corespunzatoare.
Pentru realizarea obiectelor "trase" sau "suflate": Se topeste izomaltul la 180 C, apoi opriti prepararea prin inmuierea recipientului in apa rece. Se adauga treptat aproximativ 20-30 grame de apa pentru fiecare kilogram de ISOMALT, apoi se depoziteaza pe foi de Silpat si se continua cu diferitele aplicari. Este posibil sa pastrati produsul maleabil pentru mai mult timp folosind lampile speciale.
Pentru realizarea de obiecte cu "bule": Se pune ISOMALT intre doua foi Silpat si se introduce in cuptor la 180 C timp de 5-10 minute. Lasati sa se raceasca si apoi spargeti zaharul in bucati mici pentru decorarea prajiturilor.
ATENTIE: poate contine urme de SOIA, LAPTE!
A se depozita la loc rece si uscat, maxim 20 C!
Adriana Ihnatisin,
E un produs ok
RaspundeA fost util acest review?