JoyPaste cu cafea este o pasta aromatizanta ideala pentru a oferii aroma si culoare cremelor de inghetata si deserturilor refrigerate.
Crema fara gluten pentru inghetata, creme si alte produse de cofetarie si patiserie.
Produs fara gluten!
Dozaj pentru inghetata (gelato): 20-40g per 1L apa.
Dozaj pentru patiserie: 20-40g per 1Kg de crema, smantana, ganas, mousse.
Ingrediente: cafea, zahar, sirop de glucoza-fructoza, apa,Ø amidon modificat, arome.
Amestecati bine JoyPaste Cafea Inainte de utilizare. Inchideti cu atentie ambalajul dupa utilizare.
Pastrati produsul in incaperi racoroase si uscate.
Informațiile din descrierea produselor noastre sunt furnizate cu scop informativ și nu reprezintă și nu înlocuiesc fișa tehnică sau orice alt document oficial al producătorului privind specificațiile tehnice, de depozitare și utilizare.
Imaginile produselor sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi în ceea ce privește culoarea, aspectul, textura etc. Nu suntem responsabili pentru posibilele diferențe de culoare între cea vizualizată prin intermediul unui anumit tip de monitor folosit de client și cea a produsului în sine.
Vă recomandăm să consultați atât etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a-l utiliza sau consuma, precum și orice alte informații pe care producătorul le pune la dispoziție online, în scris sau pe canalele sociale oficiale.
În caz de detalii suplimentare, sesizări și alte întrebări, vă rugăm să contactați producătorul.
Compania noastră nu își asumă răspunderea pentru folosirea necorespunzătoare și/sau în necunoștință de cauză a produselor noastre, indiferent de situația în care aceasta s-a produs.