JoyPaste cu mango, ideala pentru a oferii aroma si culoare inghetatei, mousse, bavarois, creme, deserturi si produse de cofetarie patiserie.
JoyPaste mango este o pasta aromatizanta fara gluten.
Produs fara gluten!
Dozaj pentru inghetata (gelato): 80-120 g per 1L apa.
Dozaj pentru patiserie: 60-90 g per 1 Kg de crema, smantana, ganas, mousse.
Ingrediente: mango, sirop de glucoza-fructoza, zahar, Regulator de aciditate: acid citric si acid malic, arome, colorant: beta caroten, agent de ingrosare: pectina.
Valori nutritionale: medii pe 100 g / produs:
Energie 222 kcal/ 941 kJ, Grasimi: 0,1 g (din care acizi grasi saturati: 0 g), Carbohidrati: 54,6 g, (din care zaharuri: 54,6 g), Proteine: 0,3 g, Fibre alimentare: 0,5 g, Sare: 0 g.
Informațiile din descrierea produselor noastre sunt furnizate cu scop informativ și nu reprezintă și nu înlocuiesc fișa tehnică sau orice alt document oficial al producătorului privind specificațiile tehnice, de depozitare și utilizare.
Imaginile produselor sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi în ceea ce privește culoarea, aspectul, textura etc. Nu suntem responsabili pentru posibilele diferențe de culoare între cea vizualizată prin intermediul unui anumit tip de monitor folosit de client și cea a produsului în sine.
Vă recomandăm să consultați atât etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a-l utiliza sau consuma, precum și orice alte informații pe care producătorul le pune la dispoziție online, în scris sau pe canalele sociale oficiale.
În caz de detalii suplimentare, sesizări și alte întrebări, vă rugăm să contactați producătorul.
Compania noastră nu își asumă răspunderea pentru folosirea necorespunzătoare și/sau în necunoștință de cauză a produselor noastre, indiferent de situația în care aceasta s-a produs.