Pasta de zahar gata preparata, realizata special pentru modelare, avand o plaja larga de utilizare._x000D_ Culoare: Galben. Nuanta pastei a fost realizata prin utilizarea colorantilor de extractie naturala._x000D_ Cantitate si Ambalaj: Cantitate 100 gr; Pachet, Folie Polipropilena._x000D_ Caracteristici:_x000D_ Datorita formulei speciale, avand la baza unt de cacao, este ideala atat pentru realizarea de decoruri cat si pentru acoperirea produselor de cofetarie._x000D_ Nu contine Ulei de Palmier sau alte grasimi hidrogenate si nici Organisme Modificate Genetic._x000D_ Perfecta consistenta si elasticitatea produsului, conferita de continutul de unt de cacao, recomanda acest produs pentru multiple utilizari:_x000D_ Flori din pasta de zahar, Subiecte sau Figurine 3D, realizate manual; Decoruri realizate cu mulaje din silicon sau decupatoare._x000D_ Este optima si pentru acoperirea produselor, datorita excelentei rezistente la umiditate. Avand un grad ridicat de elasticitate, poate fi intinsa in strat foarte subtire._x000D_ Are gust si aroma deosebite, de ciocolata alba.Utilizare: _x000D_ Pasta are consistenta ideala pentru a putea fi folosita imediat, insa pentru modelarea cu usurinta este necesara o prealabila pregatire a acesteia. _x000D_ Extrageti din pachet cantitatea dorita si framantati usor, manual sau cu un mixer planetar (cu carligul sau paleta) la viteza mica, un timp suficient pentru a inmuia pasta. Ca alternativa, incalziti pasta cu atentie sporita, intr-un cuptor cu microunde, la putere mica, timp de cateva secunde, pana cand obtineti consistenta dorita._x000D_ Inchideti cu grija ambalajul, dupa fiecare utilizare!Acoperirea torturilor sau altor produse: _x000D_ Intindeti pasta la grosimea dorita. Daca este necesar, puteti presara pe masa de lucru un strat fin de amidon sau zahar pudra. La imbracarea produselor veti acorda atentie sporita la buna fixare a pastei pe toate suprafetele produsului.Colorarea pastei _x000D_ Aceasta poate fi colorata:_x000D_ - in masa, utilizand coloranti alimentari de tip gel;_x000D_ - prin aplicarea cu pensula, pe suprafete sau decoruri, a colorantilor alimentari pudra sau gel, in stare solida sau diluati cu putin alcool alimentar, apa sau ulei (fuctie de tipul colorantului); _x000D_ - prin aplicarea cu aerograful, pe suprafete sau decoruri, a colorantilor alimentari lichizi, hidrosolubili sau liposolubili.Mod de pastrare: _x000D_ In locuri uscate si racoroase (max. 20°C), in ambalajul original sau in pungi din folie groasa (cu bariera la lumina si aer), ermetic inchise, din care se va elimina aerul; numai astfel pasta isi va pastra caracteristicile organoleptice.