Piureul Pasteurizat de Mango este un produs 100% vegan, destinat folosirii profesionale in fabricarea deseturilor si produselor de cofetarie, patiserie, brutarie.
Se poate folosi in cremele de cofetarie, pentru prepararea glazurilor pentru torturi si prajituri, mousse, bavarois, inghetata etc.
Producatorul Leonce Blanc, specializat in productia de produse din fructe, a studiat indelung calitatile fiecarui fruct in parte pentru a obtine textura ideala: putin mai subtire decat a unui nectar, astfel incat sa poata garanta gustul si textura naturale ale fructului, fara alte adaosuri artificiale.
Este conceput pentru a mentine o textura consistenta si adecvata in retete, pastrand in acelasi timp prospetimea naturala a fructelor.
Fiecare piure are un continut de zahar adaptat profilului natural al fructului respectiv. Acesta este secretul din spatele gustului extradionar, original, al piureurilor Leonce Blanc: adaos minim de zahar in functie de fructul folosit, citricile avand un gust acid mai pronuntat, mai putin dulci, spre deosebire de fructele mai dulci, cum ar fi mango, care au natural un gust mult mai dulce.
Pasteurizarea ofera, pe langa depozitarea optima a acestora la temperatura ambientala pana la utilizare, pastrarea impecabila si proaspata a fructului, mai ales din punct de vedere al culorii si aromei naturale proaspete.
Ingrediente Piure Mango: mango 90%, zahar.
Mod de utilizare: in functie de aplicatie.
Conditii depozitare: la loc uscat si racoros (max 25 C) in ambalajul original inchis. Dupa deschidere se pastreaza la frigider (intre +2 C si + 6 C) si se consuma in max. 5 zile.
Sugestie reteta: Jeleu (Jelly Recipe) din piure de fructe
10g gelatina foite sau 8g gelatina praf
400g piure de fructe
40g zahar (mai mult sau mai putin, in functie de gustul natural al fructului si de cate de dulce va doriti sa fie jeleul)
Gelatina foita se inmoaie in apa rece. Se stoarce usor de apa pentru a inlatura excesul. In cazul gelatinei praf, aceasta se dizolva in putina apa rece. Piureul de fructe se incalzeste pe aragaz, impreuna cu zaharul, si se aduce la punctul de fierbere. Se ia vasul de pe foc si se adauga gelatina, se amesteca pana la dizolvarea completa a gelatinei. Cat este calduta, se toarna in formele dorite.
Se poate folosi pentru decorarea/finisarea cheesecake-ului sau a altor deserturi cu fructe, in loc de glazura.
Sugestie reteta: Crema (Cremeux Recipe) din piure de fructe
3g gelatina foite
200g piure de fructe
70g oua intregi
55g galbenus de ou
55g zahar tos
70g unt nesarat, la temperatura camerei
Gelatina foita se inmoaie in apa rece. Se stoarce usor de apa pentru a inlatura excesul. Intr-un vas se pune piureul de fructe si se incalzeste pe aragaz, pana la punctul de fierbere. Separat se amesteca ouale, galbenusul si zaharul. Piureul fierbinte se adauga peste amestecul de ou si zahar, pentru temperare; se amesteca pana la omogenizarea completa. Atentie: turnati in trepte si amestecati incontinuu, pentru a nu se coagula oul. Se pune din nou pe foc si se fierbe la 82C, foc mic, pentru cateva minute, amestecand incontinuu. Se ia vasul de pe aragaz si se adauga gelatina. Cand amestecul a ajuns la 35C se adauga untul si se amesteca bine cu ajutorul unui mixer. Lasa-ti crema sa se raceasca la temperatura camerei, apoi introduceti-o la frigider pana la folosirea acesteia.
Greutate Neta (Kg): 1
Tara de origine: Franta
Aura Luca,
Excelent!!!!
RaspundeA fost util acest review?