Laped Sirop de Glucoza,43 Be, Laped, 5 Kg

Laped
Fii primul care scrie un Review
112,95 RON
Stoc Limitat
Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: LAPED7065010 Ai nevoie de ajutor? 021 555 73 93 / 0731 15 00 11
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

Siropul de glucoză este un ingredient versatil în cofetărie și patiserie, folosit pentru a conferi luciu, elasticitate și fermitate preparatelor.

  • Bomboane și jeleuri: previne cristalizarea zahărului, oferă textură elastică și uniformă.

  • Fondant și glazuri: crește luciul și facilitează modelarea.

  • Înghețată: ajută la controlul cristalizării gheții și la obținerea unei texturi fine și cremoase.

  • Baze de patiserie și creme: menține umiditatea, crește vâscozitatea și plasticitatea produsului.

În comparație cu zahărul sau siropul de zahăr invertit, siropul de glucoză are putere de îndulcire mai scăzută, dar îmbunătățește structura și stabilitatea produselor, fiind esențial acolo unde textura și luciul contează mai mult decât dulceața.

Conferă consistență preparatelor, previne cristalizarea lactozei și îmbunătățește textura produselor în care este utilizat.

Ingrediente: sirop de glucoza

Informatii conformitate produs

Varianta: Lichid

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!