Curs Eclere Moderne - 05 Februarie 2023 - Pastry Chef Cristina Mehedinteanu
Desfasurare:
- Data: 05 Februarie 2023
- Program curs: 09:30 - 18:00
- Oras: Bucuresti
- Organizator: Horeca Culinary School
Vino sa o cunosti pe Cristina Mehedinteanu Pastry Chef si sa lucrezi alaturi de ea!
Vrei sa afli mai multe? Inscrie-te la curs si vei invata mai multe decat te astepti!
Se vor lucra mai multe tipuri de eclere moderne, perfecte pentru sezonul in care ne aflam si mai important, cu decor special.
- Pink Amaro – ciocolata amaruie si capsuni
- Noisette Supreme – alune de padure si caramel
- Vanilla love – crema de vanilie si Chantilly
- Red Kiss – ecler cu fructe rosii
- BONUS – Choux rosu – choux cu craquelin, crema ganache ciocolata alba si gem de fructe rosii
Click pentru detalii si inscrieri!
Declinarea raspunderii: Acesta este un curs organizat de unul din partenerii nostri. DeliciuDeCiocolata nu organizeaza cursuri si nu este responsabil pentru detaliile acestora si/sau pentru informatiile si detaliile implicate. Scopul prezentarii succinte a cursului in acest articol este de a va indruma spre cursurile in domeniul culinar si gastronomic. Pentru mai multe informatii si detalii va rugam sa consultati pagina cursului specificata in link "Click pentru detalii si inscrieri!" sau sa contactati direct organizatorul cursului.