Curs Tort Red Velvet pentru copii - 05 Feb. 2023, Bucuresti

Curs Tort Red Velvet pentru copii - 05 Feb. 2023, Bucuresti

Curs Tort Red Velvet pentru copii - 05 Februarie 2023 - Kids Trainer Corina Marina


Desfasurare:

  • Data: 05 februarie 2023
  • Program: 10.00-14.00
  • Oras: Bucuresti
  • Incluse in costul cursului: doua gustari consitente; apa; ustensile de lucru, sort si boneta, material didactic, ingrediente.
  • Organizator: Kids Chef Academy
Cei mici sunt asteptati la o lectie de cofetarie alaturi de Kids Trainer Corina Marina in care vor realiza un tort red velvet de la zero.

O sa fie o calatorie foarte frumoasa si foarte gustoasa!

Kids Chef Academy este un concept culinar pentru copii marca Horeca School.

✅ Un program gandit astfel incat sa conecteze copii de astazi la urmatorul nivel in ceea ce priveste zona de preparate pe care ei le pot realiza alaturi de un Chef profesionist.
Sa inteleaga cum gatim, cum ne hranim, de ce sa nu risipim hrana, si cat de important este sa realizam lucrurile in modul corect.
Misiunea Kids Chef Academy este de a oferi o experienta culinara, antrenanta, distractiva, inovatoare si creativa!

✅ Kids Chef Academy ofera tinerilor abilitatile si cunostintele necesare pentru a invata sa faca alegeri sanatoase pentru ei insisi. Promoveaza stiluri de viata sanatoase si construiesc caractere printr-o pasiune comuna pentru gatit.

Click pentru detalii si inscrieri!

Declinarea raspunderii: Acesta este un curs organizat de unul din partenerii nostri. DeliciuDeCiocolata nu organizeaza cursuri si nu este responsabil pentru detaliile acestora si/sau pentru informatiile si detaliile implicate. Scopul prezentarii succinte a cursului in acest articol este de a va indruma spre cursurile in domeniul culinar si gastronomic. Pentru mai multe informatii si detalii va rugam sa consultati pagina cursului specificata in link "Click pentru detalii si inscrieri!" sau sa contactati direct organizatorul cursului.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!