Desfasurare:
-
Perioada: 03-04 Aprilie 2023
-
Oras: Bucuresti
-
Organizator: Horeca Culinary School
Ce veti prepara:
-
New York Rolls
-
Babka cu scortisoara
-
Babka cu fistic si zmeura
-
Bomba de ciocolata crocanta brioche cu fistic si glazura rocher
-
Cake banoffe cu palomitas caramelizadas
-
Caneles de bordeaux cu marmelada
-
Ensaimada de mallorca
-
Apple pie
-
Mini pandoro
-
Pasca spaniola
-
Coulant esponjoso
BONUS: Suvenir Cheesecake cu marmelada de afine
Se ofera:
– un spatiu de lucru complet utilat
– ingrediente naturale de calitate exceptionala
– masa de pranz inclusa
– suport de curs cu retele aferente si explicat modul de lucru
– diploma de participare
– degustare preparate si sweet box pentru acasa
Click pentru detalii si inscrieri!
Declinarea raspunderii: Acesta este un curs organizat de unul din partenerii nostri. DeliciuDeCiocolata nu organizeaza cursuri si nu este responsabil pentru detaliile acestora si/sau pentru informatiile si detaliile implicate. Scopul prezentarii succinte a cursului in acest articol este de a va indruma spre cursurile in domeniul culinar si gastronomic. Pentru mai multe informatii si detalii va rugam sa consultati pagina cursului specificata in link "Click pentru detalii si inscrieri!" sau sa contactati direct organizatorul cursului.