Derularea tranzacțiilor plătite cu cardul

Derularea tranzacțiilor plătite cu cardul

DeliciuDeCiocolata.ro vă oferă posibilitatea de a plăti în siguranță orice comandă realizată în magazinul nostru online prin procesatorul de plăți LibraPay.

LibraPay vă ajută să plătiți online, sigur, simplu și rapid. Fiind securizat de Libra Internet Bank, sistemul de plăți online LibraPay vă oferă suport și un nivel de securitate ridicat astfel încât mediul online să devină locul dumneavoastră preferat pentru cumpărături și plăți.

Aveți întrebări suplimentare legate de procesarea plății prin LibraPay?

E-mail: suport-librapay@librabank.ro

Telefon: +40 21 20 88 088 (L-V: 9:00 - 18:00)

Sistemul de plăți prin intermediul LibraPay, precum și regulile noastre interne, sunt astfel implementate încât orice tranzacție plătită cu cardul se încasează doar în momentul în care coletul dvs. este pregătit de expediere. Până la momentul expedierii coletului, nicio tranzacție nu se încasează de către operatorii noștri, permițând astfel, dacă este cazul, la solicitarea clientului făcută către DeliciuDeCiocolata.ro, anularea tranzacției și returnarea automată (de către bancă) a sumei respective în contul dvs.

De asemenea, pentru siguranța și comfortul dvs, în situația în care anumite produse comandate și plătite cu cardul sunt indisponibile la momentul tranzacției, la solicitarea dvs. acestea pot fi scoase din comandă, iar contravaloarea lor se va returna automat (de către bancă) în contul dvs., permițând astfel încasarea parțială a contravalorii unei comenzi.

Atenție însă: o comandă poate fi încasată parțial (mai puțin), însă NU poate fi încasat mai mult decât contravaloarea respectivei comenzi, în cazul în care doriți să mai adaugați produse. Daca doriți să adăugați alte produse, trebuie să faceți o comandă nouă și să reluați procesul de plată cu cardul.

LibraPay nu ne permite vizualizarea detaliilor tranzacțiilor, exceptând numele, numărul comenzii și suma aferentă comenzii. Prin urmare orice alte informații legate de tranzacția dvs. sunt în perfectă siguranță!

Spor la cumpărături vă dorim!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!