Puncte de Fidelitate

Puncte de Fidelitate

Programul de Fidelitate oferit de DeliciuDeCiocolata.ro este un program prin care se ofera clientilor o reducere a valorii cosului de cumparaturi, in semn de multumire si recunostinta pentru fidelitatea acestora.

 

Cum sa beneficiezi de programul de fidelitate

1. Creeaza-ti cont
In calitate de client inregistrat, poti folosi automat programul de fidelitate si primesti 15 Puncte cadou de bun venit.

2. Aduna Puncte
La fiecare comanda primesti 1 Punct pentru fiecare 50 Lei cheltuiti. Punctele se primesc automat in cont intr-un interval de aproximativ 4-10 zile de la data expedierii comenzii.

Poti aduna puncte extra prin invitarea prietenilor tai pe www.DeliciuDeCiocolata.ro. In momentul in care acestia isi vor face cont si vor receptiona prima comanda, automat in contul tau se vor incarca 30 Puncte.

Ocazional poti aduna Puncte extra si prin oferte sau promotii speciale. Acestea sunt promovate pe site-ul nostru sau prin newsletter.

3. Foloseste Punctele
Poti folosi punctele cumulate oricand doresti in interval de 6 luni de la primirea lor. Acestea se vor putea aplica manual, in functie de cate puncte doriti sa folosesti, ca discount direct in cosul de cumparaturi, platind asftel mai putin.

Valoarea unui punct de fidelitate este de 0.5 Lei (ex. 20 Puncte = 10 Lei).

Punctele se pot folosi si in cazul in care in cos exista produse aflate la reducere.

Punctele se aplica doar la valoarea produselor din cos, nu si la costul transportului.

Punctele nu sunt transferabile de la un cont la altul. Un cont este unic prin adresa de email furnizata la inregistrarea pe website.

Promoția a fost activă până la data de 31.12.2023.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!