Specialitati Italiene Artizanale, Wine Pairing, Francesco Luigi Carusi
Desfasurare:
- Data: 20-21 februarie 2023
- Oras: Bucuresti
- Organizator: Horeca Culinary School
- Tip MasterClass: practic, dar si cu notiuni teoretice importante
- Recomandat: pentru toate nivelele, de la pasionati la profesionisti
- Cursul este sustinut in limba engleza cu traducere simultana in limba romana
FRANCESCO LUIGI CARUSI este un baker italian renumit din Toscana. Invitat in toata lumea, acesta revine in Romania la Horeca School pentru inca un curs fabulous!
Vrei si tu sa interactionezi cu el, sa lucrezi impreuna cu el specialitati artizanale italiene? Horeca School te asteapta in data de 20-21 februarie la acest Masterclass!
Participantii vor lucra practic alaturi de baker, dar vor beneficia si de explicatii teoretice importante.
Ce se va lucra:
- Focaccia padellino 5 tipuri diferite;
- 2 tipuri de grisine;
- Taralli pugliesi;
- Pinsa, 3 sau 4 tipuri diferite de umpluturi;
- Focaccia genovese cu trei tipuri diferite de umpluturi;
- Maritozzo Romano sweet and savory;
- Diferite tipuri de vinuri.
- un mediu placut de lucru practic in laboratorul Horeca School, dotat si utilat la standardele scolilor europene de profil;
- suport de curs;
- gustari, ceai, cafea;
- diploma de participare;
- produsele lucrate la curs.
Click pentru detalii si inscrieri!
Declinarea raspunderii: Acesta este un curs organizat de unul din partenerii nostri. DeliciuDeCiocolata nu organizeaza cursuri si nu este responsabil pentru detaliile acestora si/sau pentru informatiile si detaliile implicate. Scopul prezentarii succinte a cursului in acest articol este de a va indruma spre cursurile in domeniul culinar si gastronomic. Pentru mai multe informatii si detalii va rugam sa consultati pagina cursului specificata in link "Click pentru detalii si inscrieri!" sau sa contactati direct organizatorul cursului.