Cacao Pudra 20-22%, gust intens de cacao si o culoare mahon rosu in aceasta cacao de cea mai buna calitate a producatorului renumit Valrhona.
Finete exceptionala si aroma intensa pentru cele mai delicioase retete gourmet sau pentru ciocolata calda.
Ingrediente: Pudra de cacao, corectori de aciditate: carbonati de potasiu.
Procent de grasimi: 21%.
Se recomanda pentru orice fel de deserturi si retete gourmet, de la trufe, briose, cupcakes, fursecuri pana la ciocolata calda si alte bauturi pe baza de cacao.
Depozitare: incaperi curate, uscate (umiditate relativa a aerului de max 50%) si fara mirosuri puternice. Temperatura de pastrare intre +12 si +20C.
Valori nutritionaleØ medii pe 100 g |
|
---|---|
Energie: | Ø 1549 kJ / 370 kcal |
Garsimi: | 21 g |
|
13 g |
Carbohidrati: | 8,9 g |
|
<0,5 g |
Proteine: | 149 g |
Sare: | 0,04 g |
Tip Produs: Cacao
Forma de prezentare: Pudra
Unt de Cacao (%): 20-22%
Mod de ambalare: Cutie
Greutate Neta (Kg): 3
Tara de origine: Franta
Scrie un review
Review-ul a fost trimis cu succes.