Cremoasa si gustoasa, Ciocolata Dulcey este o ciocolata alba cu 32% unt de cacao, delicata, cu o culoare usor aurie. Primele note sunt untoase si nu foarte dulci, urcand gradual la arome subtile de paine cu sare.
Cristophe Michalak, Master pastry chef, ne vorbeste despre Dulcey : "Este pur si simplu magica si incredibila: o iubesc! Cred ca este ciocolata pe care o folosesc cel mai mult in acest moment."
Recomandata pentru urmatoarele aplicari: Acoperire, Modelare, Tableta, Mousse, Creme si Ganas, Inghetata si Sorbet. Ideala pentru creme si ganas, inghetata si sorbet. Utilizare optima pentru creme si ganas.
Se combina perfect cu: caise, banane, alune de padure, mango, cafea, caramel.
Depozitare: incaperi racoroase si uscate, ferita de razele soarelui, temperaturi 16-18 C. Dupa deschidere, sigilati bine produsul, pentru a isi pastra proprietatile.
Temperare: incalziti ciocolata la 45-48 C; pastrati in castron un sfert din cantitate, iar restul de trei sferturi turnati-o pe suprafata de lucru si intindeti-o constant cu o spatula pana ajunge la o temperatura de 26-27 C. Amestecati apoi aceasta cu ce ati pastrat separat si asigurati-va ca aduceti ciocolata la 28-29 C. In acest moment este perfecta pentru a lucra!
Ingrediente: unt de cacao, zahar, lapte praf integral, lapte praf degresat, zer (din lapte), unt (lapte), emulsificator (lecitina de soia), extract natural de vanilie.
Poate contine fructe cu coaja lemnoasa!
Valori nutritionale pentru 100 g Piure Afine | |
---|---|
Valoare energetica | 2502 kj / 602 kcal |
Grasimi | 44 g |
Ø Ø Ø Ø Ø Ø din care grasimi saturate | 27 g |
Carbohidrati | 44 g |
Ø Ø Ø Ø Ø Ø Ø Ø Ø Ø Ø din care zaharuri | 43 g |
Proteine | 7,8 g |
Sare | 0,53 g |
Continut min. de CACAO (%): 32%
Total Grasime (%): 32%
Tip Produs: Ciocolata Veritabila
Forma de prezentare: Boabe Ciocolata
Mod de ambalare: Punga 3 Kg
Greutate Neta (Kg): 3
Tara de origine: Franta
Scrie un review
Review-ul a fost trimis cu succes.