Crema si Ciocolata, JIVARA este o ciocolata cu lapte exceptionala, cu gust puternic de cacao care dezvaluie arome de malt si vanilie.
Ciocolata cu lapte fabricata din boabele de cacao Forasteros. Seduce prin gustul pronuntat de cacao, insotit de o textura cremoasa, in armonie cu notele de vanilie si malt. Un produs al producatorului francez de ciocolata premium Valrhona.
Usor de manevrat, pliabila si versatila, este recomandata pentru toate aplicarile in cofetarie, patiserie si brutarie.
Se combina foarte bine cu: fructe uscate, praline, fructe de padure, citrice, boabe Tonka, unt sarat caramelizat.
Recomandata pentru urmatoarele aplicari: Acoperire, Modelare, Tableta, Mousse, Creme si Ganas, Inghetata si Sorbet. Utilizare optima pentru creme si ganas.
Depozitare: incaperi racoroase si uscate, ferita de razele soarelui, temperaturi 16-18 C. Dupa deschidere, sigilati bine produsul, pentru a isi pastra proprietatile.
Compozitie: Cacao 41% (minim), lapte 23%, zahar 33%, grasimi 40%.
Ingrediente: zahar, unt de cacao, lapte praf integral, boabe de cacao, zahar brun, emulsificator (lecitina de soia), aroma naturala de vanilie, extract de malt BARLEY.
Poate contine urme de fructe cu coaja lemnoasa!
Total Grasime (%): 40%
Continut min. de LAPTE (%): 23%
Continut min. de CACAO (%): 41%
Tip Produs: Ciocolata Veritabila
Forma de prezentare: Boabe Ciocolata
Mod de ambalare: Punga 3 Kg
Greutate Neta (Kg): 3
Tara de origine: Franta
Scrie un review
Review-ul a fost trimis cu succes.