Aceasta ciocolata neagra veritabila este o ciocolata cuvertura ideala pentru fantana de ciocolata, avand proprietati organoleptice.
Datorita continutului mare de unt de cacao creeaza o infuzie placuta in gura.
Recomandata pentru: Fantana cu ciocolata, Umpluturi pentru patiserie si cofetarie, Umpluturi pentru bomboane, Inghetata, Acoperire,Ø Turnare in forme, Produse artistice.
ingrediente: Cacao, Zahar, Unt de cacao, Emulsificatori: soia lecitina, Aroma naturala de vanilie. Poate contine urme de lapte!
Mod de folosire: Se topeste in bain-marie, amestecand continuu, fara a se trece de temperatura de 45C. Se tempereaza si se utilizeaza la 28-30 C.
Grierosu Catalin,
Are o aroma foarte plăcută. Nu este prea dulce. Se topește frumos. Un singur minus are, ca se termina prea repede
RaspundeA fost util acest review?
1 persoana a considerat acest review util!