DeliciuDeCiocolata introduce in portofoliu ciocolata belgiană Belcolade

DeliciuDeCiocolata introduce in portofoliu ciocolata belgiană Belcolade

Belcolade, producător de ciocolată belgiană, este un brand recunoscut internațional pentru produsele de calitate, înființat în 1988 în Erembodegem, Belgia. Pentru a obține paleta perfectă de gust și aromă, producătorul a apelat la cei mai mari ciocolatieri din lume pentru a dezvolta și perfecționa o gamă de produse de calitate superioară, utilizând boabe de cacao atent selecționate pentru a obține gustul perfect de ciocolată belgiană.

Produsele introduse recent în portofoliu includ cele mai cunoscute și apreciate produse Belcolade: ciocolată albă, ciocolată cu lapte, ciocolată neagră, ciocolată termostabilă, sub formă de picături și de batoane, precum și variațiile de ciocolată albă cu aromă de caramel sărat și ciocolată cu lapte și caramel. Toate produsele se prezintă ca dropsuri sau picături, denumirea cunoscută în engleză fiind “chocolate chips”. Excepție fac batoanele de ciocolată termostabilă care, datorită formei, se recomandă a fi folosite pentru croissants și alte produse de patiserie similare.

Produsele Belcolade se adresează atât profesioniștilor în domeniu (cofetarii, patiserii, ciocolaterii), cât și utilizatorilor casnici pasionați de deserturi și bunătăți cu și din ciocolată veritabilă. Acestea se folosesc atât încorporate în rețete, cât și pentru a prepara ganache de ciocolată, glazură sau mousse de ciocolată. Se pot de asemenea savura ca atare într-o megadelicioasa gustare sau se pot topi într-un fondue și combina cu diverse fructe.

DeliciuDeCiocolata este un magazin online de materii prime și ustensile pentru cofetării, prezent pe piața din România din anul 2008 și având în prezent o gamă de peste 8.000 de produse comercializate. Ne dorim să oferim clienților noștri experiența de a fi Chef acasă și vă dorim tuturor să aveți curajul să experimentați culinar orice vă încântă sufletul și să vă bucurați să fiți Chef în propria bucătărie!
Suntem mândri că începând cu acest an portofoliul nostru s-a îmbogățit cu produsele brandului internațional de ciocolată belgiană Belcolade. Vom continua și pe viitor să ne extindem portofoliul și să oferim clienților noștri branduri de renume, o gamă variată și calitativă de produse la preturi avantajoase.

Cumpară Ciocolata Belcolade

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!