Rețetă Glazură cu Ciocolată Neagră Callebaut

Rețetă Glazură cu Ciocolată Neagră Callebaut

Rețeta este pentru 500 g de glazură
​​​​​​​
Ingrediente:
•    106 grame apă
•    213 grame de zahăr tos (poate fi folosit zahăr granulat ca înlocuitor)
•    213 grame Sirop de Glucoză DE 40
Dacă nu aveți la dispoziție sirop de glucoză sau sirop de porumb, puteți face un înlocuitor acasă. O variantă este siropul de zahăr din trestie, realizat prin amestecarea zahărului granulat din trestie cu apă și o cantitate mică de bitartrat de potasiu și sare.
•    213 grame Callebaut 811 54,5% ciocolată neagră
•    142 grame lapte condensat îndulcit
•    13 grame de gelatină pulbere.

Preparare:
•    Se amestecă apa, zahărul și siropul de glucoză și se încălzesc la 105°C.
•    Ciocolata, laptele și gelatina hidratată se amestecă și se adaugă la amestecul de mai sus, emulsionând perfect cu ajutorul unui blender vertical. Lăsați glazura să se „răcorească” pentru 24 de ore.
•    Pentru folosire se încălzește la aproximativ 30°C și se toarnă peste produsul finit așezat pe un grătar.

 

nou

Ciocolata Neagra fara zahar 53.9%, 1 Kg, Callebaut

  • Forma de prezentare: Dropsuri

  • Certificari: Kosher Dairy, Vegan, Cocoa Horizons, Fara Gluten, Halal

  • Valori nutritionale medii pe: 100 g

70,01 Lei
1

Ciocolata Neagra 54,5% Recipe 811, 2,5 Kg, Callebaut

  • Certificari!: Kosher Dairy

  • Forma de prezentare: Dropsuri

105,92 Lei
3

Suport clienti Luni - Joi: 10:00 - 17:30
Vineri: 10:00 - 17:00

021.555.73.93 0731.15.00.11 contact@deliciudeciocolata.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!