Fabricat cu fulgi crocanti de biscuiti crocanti exclusivi de la Cacao Barry, Paillete Feuilletine, cu cele mai bune praline de migdale si alune si ciocolata cuvertura cu lapte.
Pralin Feuilletine este un preparat delicios si crocant, gata de utilizare.
Crema Pralin Feuilletine este ideala pentru umpluturi de praline, produse de patiserie, inghetate, glazuri, decoratiuni.
Recomandat pentru: umplut bomboane, umplut entrement, ganaj, umpluturi diverse, praline.
Ingrediente: zahar, fulgi fini din biscuiti cu unt (
faina alba, zahar, concentrat de unt (
lapte) (8,13%),
lapte dulce, proteine din
lapte, sare, extract de malt (orz), agent de crestere E500ii), Ciocolata cuvertura cu lapte 21,5% (zahar,
lapte pudra integral, unt de cacao, masa de cacao, grasmine anhidra din
lapte, aroma naturala de vanilie),
alune,
migdale, grasime vegetala (floarea soarelui), emulsificator: lecitina de
soia.
Poate contine urme si de alte seminte cu coaja lemnoasa.
Monica,
Excelenta pentru torturi!
RaspundeA fost util acest review?